Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: multimedialní centrum a dts

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    Zdravim
    Tak dlouho jsem hledal až jsem možna přebral (zase), muj xtreamer už dosluhuje a potřeboval jsem do multimedialni centra nainstalovat aplikace o2tv a horizon go tak jsem koupil xaomi mi tv box s a žadna hitparada,tak jsem objednal z číny https://www.aliexpress.com/i/4000390172250.html ,
    VONTAR X3 4GB 128 GB 8K Amlogic S905X3 Smart TV BOX Android 9.0 Duální WiFi 1080P 4K Youtube TV Box 4 GB ,byl docela problem sehnat tv box s tou vybavou wifi dual,SPDIF,LAN,byla to novinka tak předobjednavka ,po dvou tydnech zrušena zasilka po urgenci odesláno a snad prijde do konce ledna,a tedka to hlavní při dopisovaní s činou jsem si všiml že to asi neumi DTS já dlbec,dá se přikoupit nějaký modul nebo něco podobného? díky za případne rady petr
    Naposledy upraveno uživatelem cz71: 31-12-2019 v 22:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    401

    TV Boxy se SoCs AmLogic S905X3 budou pravděpodobně velmi dobré mašinky. Nicméně zatím je to poměrně horká novinka, takže zkušenosti zatím nejsou prakticky žádné. Je třeba aby se někdo obětoval , vyzkoušel a podělil se se zkušenostmi.
    Hlavně by mne (jako vždy) zajímalo, jak to bude použitelné na stock Androidu - a to klasické problémy jako:
    - atomatické spolehlivé přepínání fps HDMI výstupu dle fps zdrojového videa
    - bezproblémové passthrough DTS a DD včetně HD Lossless variant (DTS HD MA, DD THD, ATMOS,...)
    - 4k HDR včetně automatického přepínání barevného rosahu a chroma subsampling
    - HDMI CEC

    Jinak - S9O5X3 jako takový toto všechno umí. Otázka zní, co s tím udělá ten Android
    A ještě jinak - CoreELEC na těchto procesorech (Boxech) v posledních Nightly Builds funguje. Neboli CoreELEC již S905X3 v testovacím režimu podporuje a můžeme se brzy těšit na vydání stabilní verze, kde vše výše uvedené bude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    Oka tak ja se obětuji ,až mi to dorazi a budu moc něco o tom napsat odborněji tak se pokusím ,ale moje 4 roky stará plazma mi asi fps neukaže,a receiver Cambridge Audio taky něco pamatuje ma jen DTS,nechtel jsem žadné zvukové efekty,Na CoreELEC jsem se včera nějak dostal budu muset si to pořádně přečíst,ale jinak whitesak dik za nějake info
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    Citace Původně odesláno od cz71 Zobrazit příspěvek
    ...ale moje 4 roky stará plazma mi asi fps neukaže
    Panasonic myslim ukazuje. Po stlaceni info vidis rozlisenie aj frekvenciu v hornom rohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    ahoj tak už je týden doma,jako android tv box je použitelny i když se huře ovladají aplikace,přehravač VLC přehraje DTS zvuk když si pohraju v nastavenim,mužete mi pls poradit jak naistalovat, odkud stáhnout a jak nainstalovat npř. CoreELEC nebo něco podobného abych zprovoznil i jinak to dts docela jsem se v tom po týdnu hledáni ztratil díky za připadnou odpověd Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od cz71 Zobrazit příspěvek
    odkud stáhnout a jak nainstalovat npř. CoreELEC
    Použij postup a návod zde: https://discourse.coreelec.org/t/s90...to-config/8670

    Je to postup k TV boxu, který by měl být, co se týče CoreELEC, naprosto identický s tím tvým ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    Je to postup k TV boxu, který by měl být, co se týče CoreELEC, naprosto identický s tím tvým ...[/QUOTE]

    děkuji pls je tam S905 a S905X2 mam S9O5X3 stahuji oba abych se nezdržoval ,ktery mam použit (pak už dám snad pokoj )
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 12-02-2020 v 11:36
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    401

    Pro S905x3 je třeba použít zatím jen nightly sestavení. Pro S805X3 je správný balík tento: CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2-nightly_YYYYMMDD-Generic.img.gz
    Jako DTB file je potřeba toto: sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb
    Stahuj zde (viz ten návod výše): https://relkai.coreelec.org/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    whitesak ,díky tvé rady a trochu brouzdani na coreelec foru hotovo,mohlo to byt dřive ,ale nedočitam všechno do konce ,všechno fungovalo ,připojeni k pc přes wifi jsem nezkoušel u mně je to na déle,jenom DTS nešlo, jak jsem přepnul zvukovou stopu z DD na DTS tak se začal film sekat a stejně nešel zvuk,připojeno SPDIF jak přímo tak z tv.Tak jsem dal zpátky android kde DTS přes VLC funguje, jestě jednou dík za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Multimediální centrum
    Od M2M v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2019, 07:55
  2. Multimediální centrum
    Od milo45 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2011, 09:42
  3. multimediální centrum
    Od pepino001 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-12-2010, 14:23
  4. multimedialni centrum?
    Od Deevy v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2010, 11:02
  5. multimediální centrum
    Od mongomery v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-07-2010, 17:50