Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Sekáni HD programů u Skylinku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    11

    Zdravím, potřeboval bych radu ohledně sekání programů. Všechny programy v HD od Primy a Novy se sekají. Ostatní HD programy ČT, HBO atd... jedou v pohodě.
    Mam satelit od Skylink, přijímač ZIRCON Funbox a síla signálu je 92%. Už jsem přeladil celý satelit, hýbal s parabolou, přešel veškeré konektory a kabely, prošel nastavení obrazu i zvuku přijímače ...a nic.

    V příloze je video
    Díky všem za rady
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,999

    Kartu od Skylinku máš v pořádku? Jinak pokud není příjímač vadný, tak je nekompatibilní mezi HD streamem daného distributora a SAT příjmačem. Zkus jiný příjmač.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Toto nema s kartou nic spolocne. Je to problem sat. prijimaca, zrejme vadne kondenzatori na doske alebo v zdroji. Treba to prekontrolovat a vadne vymenit. Ale doporucil by som radsej vymenu prijimaca.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    123

    Ten signál není nic moc,jestli je správně nasměrovaná parabola,tak bych hledal vinu u u přijímače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    aká je kvalita signálu u programov ktoré sekajú (Novy, Primy) a u tých ktoré idú OK (CT, HBO) - je to sice u tvojho prijímača len v nič nehovoriacich % ale lepšie ako to, že píšeš silu signálu 92%. Tá je k ničomu úplne. Ja mám len 50% silu signálu vzhľadom na útlm signálu v zásuvkách ale vzhľadom k dobrej kvalite všetky programy sú OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    11

    Díky všem za pomoc. Připojil jsem přijímač k jiné parabole a stejní problém. Sekání se dokonce rozšířilo na všechny HD programy
    Chyba je tedy v přijímači, už má svá léta za sebou.

    Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    218

    Klasika, problém s elyty ve zdroji a na MB, hlavně kolem tuneru. Už několik takto postižených Ariv jsem měl v rukách, oprava není náročná ani časově, ani finančně!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Lumca_1 Zobrazit příspěvek
    Klasika, problém s elyty ve zdroji a na MB, hlavně kolem tuneru. Už několik takto postižených Ariv jsem měl v rukách, oprava není náročná ani časově, ani finančně!
    Mohu se tedy zeptat jak případně opravit??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    218

    Zvládne to každý trošku zkušenější člověk, který má pájku a orientuje se v této problematice. Přes internet se těžko radí. Svého času se to řešilo včetně fotek na ab fóru. Zkus tam. Jak píšu zvládne to zručnější elektrotechnik nebo elektronik.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s HD programy Skylinku
    Od petrveit v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-10-2013, 18:05
  2. Chyby v Čt1 HD na Skylinku
    Od jura5 v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-09-2013, 21:29
  3. NESTABILNÍ SIGNÁL u HD na SKYLINKu
    Od Knoxville009 v sekci DVB-S
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-11-2012, 14:30
  4. Výpadky kódování HD na Skylinku
    Od JOSCER v sekci DVB-S
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 29-06-2011, 21:34
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-01-2005, 13:25