Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Philips PUS7304 - seznam kanalu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2016
    Příspěvků
    6

    Zdravim, chtel bych poprosit o par rad - jak u tv se systemem Android nastavit seznam oblibenych kanalu jako ten vyhozi - po zapnuti TV je totiz vzdy nastaven ten zakladni se vsemi stanicemi. Prolezli jsme snad vsechny mozna nastaveni, ale s timhle si proste nevime rady. Predtim jsme meli Samsung, kde s tim nebyl problem.

    Dalsi problem mame se zvukem, po prvnim zapnuti tv nas az prekvapilo o kolik horsi, v porovnani s tim Samsungem je - tv zni jako by byla v krabici, zvukove profily co jsou v tv to moc neresi. Pritom papirove by ten Philips mel byt lepsi... Tohle ale chceme obejit nejakym levnejsim soundbarem, s tim ale vubec nemam zkusenosti chapu to dober, ze pokud tv i SB podporuji HDMI arc, tak by melo oboji jit ovladat jednim ovladacem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,012

    Zkus dle tohoto:


    K SB: ano, po propojeni SB skrz HDMI s ARC pak vše ovládáš jedním ovladačem - s podporou HDMI-CEC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2016
    Příspěvků
    6

    To video je jen o tom, jak si ten seznam oblibenych vytvorit -s tim nemam problem. Jenze kdyz probudim tv tlacitkem power na ovladaci, tak mi tam nabehne to, co tam bylo pred vypnutim - tzn treba YT, film z USB atd. Kdyz chci rovnou pustit treba CT sport, ktery mam v oblibenych na pozici tri, tak u Samsungu to fungovalo, tak ze stacilo stisknout talcitko 3 na ovladaci a tv se zapla rovnou s programem, ktery byl na pozici 3 v aktualne vybranym seznamu kanalu. Jenze u Philipsu nejde jako defaultni vybrat jinej seznam nez ten zakladni, kde jsou vsechny kanaly, tak jak se naladily a kde nejdou ani seradit... Porad doufam, ze jsem nekde neco prehledl, protoze tohle je skoro vec, kvuli kterych bych byl tu tv schopen vratit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,012

    Volat na podporu Philipse jsi zkoušel? V manuálu něco takového o nastavení tvého favoritního seznamu jako výchozího je. Viděl jsem to v manuálu u jiných modelů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    32

    Dobrý den, mám PUS6262 a funguje to, jak píšete. Pokud chci mít seznam oblíbených programů, musím zmáčknou tlačítko TV a potom teprve zadat číslo programu.
    Tedy při zapnutí TV např. tlačítkem 3 najede TV do základního seznamu, zmáčknu tlačítko TV a seznam se změní v oblíbený a teprve potom zadám číslo požadovaného programu. Pro mě je nejvhodnější pouštět TV zmáčknutím tlačítka TV, zobrazí se poslední sledovaný program a potom teprve zadám číslo nového programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2016
    Příspěvků
    6

    Ten zpusob, o kterem pisete, ted taky pouzivame. Presto to je o jedno stisknuti tlacitka vice, nez mame zvykem. Ale s tim uz se da poprat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s instalací kanálů na televizi Philips 43PFS5301/12
    Od mrakvrak v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2017, 12:18
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-02-2016, 06:09
  3. Settopbox Philips DTR 220 - řazení kanálů
    Od waawe v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 17:24
  4. 19.2°E - seznam kanalu do DVBvieweru
    Od mikimauz v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 13:41
  5. Seznam programů
    Od vlada v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 17:05