Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Nastavení TV Samsung UE55RU8002

  1. #16
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    189

    Díky, na TV už jsem dal do správného vstupu ARC, ale nepomohlo. Na AVR funkce asi není nevím, mám Pioneer VSX-820.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,856

    Na některých AVR se dodatečně ARC povoluje v nastavení. Ale pokud není (podívej se do manuálu), tak musíš použít optiku.
    Nesnáším bezohlednost a lidskou blbost. Nejlépe můj postoj vystihuje citát Jana Wericha: Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.
    Něco k prodeji...dotazy pište sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    189

    Nechtěl jsem vytahovat že stěny, ale asi ne podle tohohle :
    https://www.google.com/search?q=pion...=360&prmd=isvn
    Jen čtyři klasické HDMI vstupy to vypadá tak snad u nás v malém elektru budou mít a poradí i ten správný kabel HDMI k TV boxu, ten je out a nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,856

    Vstup ARC u AVR “je ve vystupnim” HDMI konektoru. Obvykle byva toto i u konektoru na AVR napsano (text ARC). Nezbyva nez propojit optikou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    189

    Díky, hned v pátek propojeno, jen ten zvuk ais nebude takový jako přes HDMI. TV box i přes nové HDMI i změně vstupu-portu z DVD na DVR nenaskočil, tak jsem to hodil rodičům k té jejich staré stříbrné plazmě a udělal jim z toho chytrou televizi, mně stačí aplikace v TV - využívám stejně jen O2 TV, YT, Skylink live TV a ted momentálně Netflix zdarma zkušebně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,856

    Citace Původně odesláno od Tomi71 Zobrazit příspěvek
    jen ten zvuk ais nebude takový jako přes HDMI
    Vyjma HD Audio formátu (ty lze jen pře HDMI, ale z TV stejně ven nelezou - ani nemaj z čeho) bude zcela stejný jak přes optiku, tak přes HDMI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    189

    Tak to je dobře, jen je zvláštní, že musím hodně přidat na hlasitosti, stejně jako třeba, když ze satelitu sleduji Prima max. Taky se mi ted stalo, že jsme si pustil CD na bluray přehrávači a zvuk mi šel, jen když jsem zapnul televizi.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,856

    Měl jsi správně na AVR zvolený/přepnutý vstup na BD přehrávač a nikoliv na TV/ARC?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. LCD: Samsung TV - nastavení "Černé HDMI" (HDMI black level)
    Od Heartwork v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 28-09-2013, 00:35
  2. Samsung PS51D6900 nastaveni tv na skylink
    Od hudek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 16:57
  3. Uživatelské nastavení TV Samsung LE32C530
    Od dedeky v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 14:52
  4. Plazma: SAMSUNG PS50B550 nastavení v menu
    Od Razor339 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-06-2010, 11:07
  5. LCD: SAMSUNG LE46A856 ukladanie nastaveni
    Od Martin.Bo3 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 19:11