Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Philips 49pus6401/12

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Zdravím všechny potřebuji radu. Asi před rokem jsem koupil televizi philips 49pus6401/12. Z nějakého neznámého důvodu mi jednoho dne skočila do pohotovostního režimu. Podle rad na philips.cz jsem zařízení odpojil ze zásuvky počkal pět minut a televizi zapl znovu a vše šlo jak mělo do doby dalšího dne kdy se mi to stalo to samé. To později přešlo do fáze kdy už to nešlo vůbec. Zobrazilo se mi při spuštění jen logo philps a nic víc. Tak jsem po zjišťování na internetu přišel na to že lze vyvolat jisté recovery menu kde jsou nabídky jako Reboot now, aplly update via usb, wipe cache. Po jistém pátrání jsem zjistil že nejspíš musím aktualizovat software a tady začíná příběh který nedovedu vyřešit. Na youtube a internetu jsem si stáhl z jisté internetové stránky soubor wipedatatool který sem přetáhl na USB společně se softwarem staženým z oficiálních stránek philips. Teď jsem ve fázi kdy provedu wipe cache skrz program wipe data tool a poté teprve dám instalovat nový software. Nikdy se však instalace nepovede. Pokaždé mi to napíše toto (failed to verify whole file signature) což znamená Nepodařilo se ověřit podpis celého souboru. A tady jsem skončil a nevím jak pokračovat aby se aktualizace dokončila. Proto žádám o jakoukoliv radu jak daný problém vyřešit. Předem děkuji všem za odpovědi. Budu vděčný za vše.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: FB_IMG_1567952415158.jpg 
Zobrazení: 10 
Velikost: 63.9 KB 
ID: 35101   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: FB_IMG_1567952411401.jpg 
Zobrazení: 12 
Velikost: 42.3 KB 
ID: 35100   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: FB_IMG_1567952404032.jpg 
Zobrazení: 9 
Velikost: 31.5 KB 
ID: 35099   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: FB_IMG_1567952419558.jpg 
Zobrazení: 9 
Velikost: 222.5 KB 
ID: 35102  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    158

    Je TV v zaruke? Ak ano prenechal by som to autorizovanemu servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Mám pocit že už není navíc nemůžu ani najít lístek o koupi co jiný dokument.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,779

    Nemáš doklad o koupi? To nevadí. Pokud byla TV placena kartou, lze doložit datum koupě dle výpisu z účtu. To stejné převodem. Pokud byla placena v hotovosti lze doložit prohlášením případně svědectvím další osoby. Vše toto NOZ umožňuje jak prokázat datum nákupu pokud nemáš doklad o koupi a domáhání se opravy v období odpovědnosti za vady prodejce a výrobcem.
    Nesnáším bezohlednost a lidskou blbost. Nejlépe můj postoj vystihuje citát Jana Wericha: Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.
    Něco k prodeji...dotazy pište sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Děkuji všem za rady ohledně záruky. A jak ji vyřešit i bez dokladu. Ale zajímalo by mě spíš konkrétní řešení problému který mám. Podle mě jde jen o prkotinu a nechci pak čekat kdo ví jak dlouho na servis.
    Naposledy upraveno uživatelem sakatagintoki: 09-09-2019 v 15:00 Důvod: Mnoho chyb v gramatice
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,779

    Podle popisu může být vadný čip FLASH paměti (už dávno se nepoužívají ROMky) - provede se špatně zápis do paměti. A to je na výměnu buď jen samotného čipu nebo desky s čipem. Proto záruční servis případně pozáruční servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Děkuji za objasnění možné příčiny. A nemáte ponětí co by taková oprava mohla stát peněz? Cca
    Naposledy upraveno uživatelem sakatagintoki: 10-09-2019 v 21:39 Důvod: Chyba v textu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,779

    Snad 500-800~5000,- Dle výměny čipu či konkrétní vadné desky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Doufám že to bude ta nižší částka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    2

    Jak si pokročil? Mám tu samou TV akorát 55" tak mě to zajímá. Zkusil bych stáhnout jinou verzi toho softu, třeba je v něm chyba...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Pokročil sem tak že sem to zkusil ještě jednou podle postupu co mi poslal Philips osobně a pořád stejná chyba takže šla do místni opravny TV. Bylo mi řečeno že pokud jde jen o software tak cena bude cca 1000Kč pokud to bude výměna nějaké desky tak 3500-4500kc. Až bude vědět víc napíšu sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Zdravím všechny tak se po diagnostice ukázalo že je va na MB. Jinak řečeno na základní desce. Kdyby někdo věděl kde ji sehnat dejte prosím vědět. Sám zkusím pohledat ale není teď moc času.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    110
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2019
    Příspěvků
    9

    Dobrý tip jen nemám zkušenosti s nákupy na ebay. A odkaz který jste zde zanechal je jiný typ než já potřebuji. Já potřebuji 49pus6401/12. Ale mrknu na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,779

    Psal jsi, že máš TV v záruce, proč tedy sháníš MB?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozdíl mezi philips 42pfl5008K a philips 42pfl5008T/12 ?
    Od Tlemi v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-12-2013, 19:34
  2. Philips hts9540/12
    Od slay v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2011, 17:12
  3. rozdil mezi philips 46PFL8605H/12 a 46PFL8685H/12
    Od Baltazarek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 04-10-2010, 13:55
  4. LCD Philips 47PFL8404H/12 nebo 42PFL8404H/12
    Od bobola15 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 06:43
  5. Philips 42PFL7662D/12
    Od emmerityx v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 16:50