Ahoj všem, pořídil jsem si v únoru tento přehrávač a ač se zdál jako v té době jeden z nejsilnějších tak já s ním mám od začátku problémy. Proběhla reklamace, poslali mi nový kousek a už to chodí na 100% ale jen ve vlastním prostředí. Jakmile nainstaluji KODI a doplňky tak se zdá že vše funguje tak jak má ale jen ve verzi 17.6 tuším. V nastavení jsme nastavil neaktualizovat, pouze v případě odsouhlasení. Jakmile vypnu přehrávač a následující den jej zapnu a spouštím KODI, vidím že se mi automaticky instaluje nová LEILA verze kde mi všeho všudy fungují snad jen 3-4 tlačítka. Všechno ostatní musím na ovladači přepínat na režim myš a to je hrozná pakárna, takže KODI odinstaluji, nainstaluji starou verzi KRYPTON 17.6 tuším a instaluji vše znovu včetně dopňků. Už mě to ale unavuje tak používám starší přehrávač od MINIXE kde vše funguje jak má ale už není tak svižný jako to DUNE. Rád bych se dopracoval k nějakému výsledku kde bych 100% zprovoznil KODI a Minixe mohl odpojit a na jeho HDMI dát zase něco jinýho. /mám v TV jen 3 HDMI vstupy/
Je mi jedno jakou mám verzi ale jestli mi tam pořád bude chodit ta nepožadovaná aktualizace, tak bych potřeboval nějaký nápad nebo návod jak to plnohodnotně ovládat z ovladače který byl v balení společně s tím přehrávačem. Děkuji moc za vaše postřehy, rady, nápady.