Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Matrox RTX100 + Premiere Pro 1.5

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Neviete niekto poradit fintu ako stabilizovat spolupracu tychto dvoch nepodarkov ? Comp mam uplne novy + vsetky najnovsie ovladace a firmwary.(P4 3.2 HT + chipset Intel875P + 1GB RAM + grafika ATI 128 FireGL) Aj pri najednoduchsom projekte kde je iba jedna stopa videa bez efektov mi to dokaze parkrat zamrznut a pomoze uz len restart. Je to jedina kombinacia ,ktora dokaze este v dnesnej dobe a uz slusnej stabilite WIN XP uplny freeze efect Neviem ci je chyba v Premiere alebo v RTX. Skusat Premieru bez karty nemam cas ani zaujem, radsej projekt spravim vo Vegase .Premiera bez hardware je fakt ubohy software v porovnani s VEGAS. Tiez sa mi neda s Premierou slusne rozchodit profi studiova zvukova karta RME HDSP Multiface. Ono nakoniec projekty v Premiere vetsinou uspesne dokoncim ,ale vela krokov musim po restarte opakovat a to sa mi moc profesionalne nezda.Nechcem kupovat novu RT kartu lebo vykonovo mi to postacuje ale rad by som to trochu zostabilizoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele sebista
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    27

    Mel jsem stejnej problem. VYresil to az silnejsi ZDROJ! Podle me mas tak 300W. Chce to tak 500W a kvalitni znacku. Vsechny ty komponenty co mas hodne zerou. Jinak Premiera je pro me jeden z NEj na strihani videa. PAk uz jen AVID.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Tak zdroj mam 450W znackovy a je umiestnený v thermaltake Shark hlinikovej bedni.
    Neviem ci by 50W naviac vyriesilo problem
    A chces povedat ze tebe Premiera s RTX vobec neblbne a ani raz nezamrzla ???
    Ja mam podozrenie na funkciu autosave.Myslim,ze Premiera nezvlada vela prikazov v jednom case a ked napr. rychlo posuniem videostopu na ine miesto a zrovna vtedy sa aj uklada projekt tak to zdochne !
    Ale je to iba teoria ( este to musim otestovat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Vždyť ten Matrox je dělanej přímo pro Premiere. Pokud máš všechny instalačky od Matroxu, tak to musí běžet. Minim. konfigurace je daleko menší než máš Ty. Zavolej si k dodavateli, a on Ti poradí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Problem co mam ja ma myslim kazdy pouzivatel Matrox RTX !
    To dokazuju aj stale nove prispeky na Matrox diskusnom fore.
    Tento Freeze efekt dokaze vyriesit asi iba Matrox ale tam sa tvaria ,ze sa nic nedeje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    v čem nabíráš zdrojové video?? v Matrox tools???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Ano v Matrox X.tools
    Mam skusit nieco ine ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Tak ako ?
    Uz niekto vyriesil tento problem ?
    Zatial ma napada iba jedine riesenie a to Canopus !!!
    Este par mesiacov pockam ci sa v Matroxe nezobudia a potom dovidenia.
    Najviac ma udivuje ,ze ta karta sa stale predava
    To ludom nevadi,ze im pri praci bezne zamrza PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Stratoss:
    To že se ta karta prodává znamená že je asi dobrá. Tvoje problémy mohou souviset i z konfigurací PC. Zavolej do Gia www.gio.cz
    a nech si zalovat pana Tumpacha. On Ti přesně poradí co s tím, a taky Ti řekne s čím si Matrox nerozumí. Vím že má problémy s některýma deskama.

    Pokud chceš i nadále dělat v Premiere, tak Canopus není řešení. Teda záleží co od Canopusu. Já uvažoval o kartě DVX s Ediusem 3 s tím, že bych stříhal v Premiere, protože si myslím, že je lepší.. Jenže tato karta je primárně určena pouze pro Edius, i když má plug-in pro použití z Premiere. V Syntexu mi potvrdili, že sice s Premiere jede, ale má mizernou podporu, a dokonce s ní nejede ani RT. Ovšem použít se dá.
    Jedě s Ediusem jede v RT
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No to si pis, ze by si spravil lepsie s Ediusom ako s Premierou. \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    StayMan by €RikŁ€
    Ty zase malinko kecáš Stayi viď ? Na každým fóru si můžeš pročítat hafo spokojených příspěvků o Ediusu - ale na jablíčkách ! ! ! To samé platí např. o Liquidu ! Ve Widlích jsem moc šťastných uživatelů Ediusu nepotkal !
    To, že jsi měl osobní problém s ňákou blbě cracknutou trialovou verzí Premiere v časech Za krále klacka (rozuměj minulé století) Tě zřejmě pasovalo na znalce tohoto softu, že ?
    Stratoss
    Canopus Raptor a PremierePro 1.5 je moje vyzkoušená kombinace - naprosto bez problémů !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Stayman:
    Věř že vím o čem píšu. Mám Edius doma. Má sice některé výhody které AP nemá, ale jde jen o drobnosti, a navíc pouze v ovládání.

    Modena:
    Premiere jede bez problémů s DV Raptorem a i s DV Stormem. Problém je pouze ten, že žádná z těchto karet se už nevyrábí. Pokud Stratoss trvá na Canopusu a AP, připadá v úvahu pouze karta DVX která nahrazuje DV Raptor. A ta s Premiere nejede RT. Pouze s Ediusem. Proto taky doporučují na tuto kartu minim. P4 3Ghz aby se s tím dalo efektivně pracovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Ked kupim Canopus tak uz nieco co vie RT stih HDV.
    A na podpore AP vobec netrvam.
    Radsej zacnem s Ediusom a mam istotu max. kompatibility.

    Krtek : Dakujem za kontakt, ale ani nemam moc chut laborovat nad Matroxom.Tato firma je vzdy pozadu a nechce sa mi cele hardwarove aj softwarove vybavenie prisposobovat takej sracke
    Ved v Matroxe nepoznaju ani co je to ASIO driver.
    Mam zvukovku RME za 40.000 a ked striham s Matroxom musim mat navolenu zvukovku co je na zakladnej doske
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    ... :Mam zvukovku RME za 40.000 a ked striham s Matroxom musim mat navolenu zvukovku co je na zakladnej doske

    Já nám RTX100 a SB Audigy2 a žádná zvukovka na desce není potřeba ani ji nemám nikde"navolenou" !! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    SB Audigy2 nie je profi zvukovka !
    V ziadnom studiu ani amaterskom taku kartu nikto normalny nepouziva \/
    Samozrejme zvukovo je to trochu lepsie ako tie zabudovane na doskach
    V Matroxe asi nerataju , ze by ten ich smejd niekto pouzil v profesionalnej zostave. Jeden blbec sa vsak nasiel a som to ja
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Matrox RTX100+AP 1,5-problém s přechody a zvukem
    Od Petr10 v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 14:32
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 14:35
  3. Matrox RTX100 nebo Edius xx
    Od Panda v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 20:24
  4. Realtime bluescreen na Matrox RTX100 - jak na titulky
    Od filmari_cz v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-05-2005, 22:37
  5. Mtrox rtx100
    Od sebista v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-04-2005, 22:36