Plazma LG 50PB660V a DVB-T2 + kodek H265
Ahoj! Mám doma asi 4 roky plazmu LG 50PB660V, která má již z výroby tuner DVB-T2. Mám poslední firmware 04.04.27 a jeden z updatů již ve firmwaru 04.04.22 obsahoval záplatu nazvanou "Apply the DVB-T2 - Czech". Včera jsem zkoušel DVB-T2 a bohužel mi jede jen zvuk... Můžete mi někdo poradit, co se s tím dá dělat? Díky, Luboš
[QUOTE=kirasok;535665]Můžete mi někdo poradit, co se s tím dá dělat? [/QUOTE]
Kupit si externy STB, alebo vymenit TV.
TV zrejme nema HEVC dekoder (nechce sa mi hladat v specifikacii, ale vzhladom k casu uvedenia je to vysoko pravdepodobne). Tuner T2 nestaci, to je jedna z podmienok, nie vsak dostacujuca.
Kupit si externy STB, alebo vymenit TV.
TV zrejme nema HEVC dekoder (nechce sa mi hladat v specifikacii, ale vzhladom k casu uvedenia je to vysoko pravdepodobne). Tuner T2 nestaci, to je jedna z podmienok, nie vsak dostacujuca.
Skus este reset televize (tovarenske nastavenia a ladit znovu), krajinu vyber CR alebo Nemecko. Ak to nepomoze, tak jedine helpdesk LG nakolko sa jedna o kodek HEVC, ktory TV zjavne nepodporuje. Divil by som sa keby TV z roku 2014 toto podporovala. Dohladal som, ze TV podporuje kodek H.264 (v DVBT/T2).