Broken link v kapitolách DVDA
Na úrovni 1 - tedy základní dám "Insert media" a vložím mpeg - vytvoří se položka menu-link. Skočím do ní - a na "timeline" vložím několik kapitol. Pak pravé tlačítko na navigaci vpravo nahoře ("Project owerwiew ") a dám vytvořit odkazy na kapitoly "Insert scene selection menu" . V úrovni 1 se k původnímu odkazu na klip vytvoří druhý link "Scene selecion" přez který "proskočím" do úrovně 2 která automaticky vznikla po "Insert scene selection menu" a osahuje příslušný počet linků na kapitoly podle toho kolik jsem jich založil.Až sem je to ok. Ale teď chci aby se ty linky na kapitoly v úrovni 2 přemístily do úrovně 1 - tedy k původnímu odkazu na celý klip. Takže je přetahám v "Project owerwiew " do vyšší úrovně což taky ještě jde ale až do posledního linku. Jakmile ho přetáhnu objeví se u něj "Broken link" - a jsem v hajzlu. Nevíte někdo co dělám blbě? DVDA 3.0b 123 .
Speciálně pro StayMana : tentokrát jsem hledal ještě déle než minule ale nikde nic. Tak kdyby jsem byl zase za pitomu tak mě prosím tolik nepohlavkuj. :-) Díky.
Speciálně pro StayMana : tentokrát jsem hledal ještě déle než minule ale nikde nic. Tak kdyby jsem byl zase za pitomu tak mě prosím tolik nepohlavkuj. :-) Díky.
Deletni tu navadzaciu sipku, pretoze uz nema kam ta naviest, kedze uz ziadne dalsie menu nemas (vsetko si presunul do ineho) \/ :-)
Díky je to tak. Stejně jsem ale za vola protože kdybych se pořadně jenom díval a ani neuměl číst tak je jasný, že ten jden link je úplně jiný neš ty zbývající. Mimochodem zbrklostí a nepozorností trpím celý život a pořád se toho nemůžu zbavit.
Jinak, jak jsem minule se ptal na ochranu ve wmv tak už v té době jsem zkoušel některý věci z netu ale neuspěl jsem. Nakonec jsi mě ukecal s tou ruštinou tak jsem ji oprášil a zkousnul ale je to celý nějaký divný. Nejdou mi tahat ty soubory a jinde zase maj jiný verze a oni tam udávají dokonce kontrolní součty atd... Takže jsem opět neuspěl.
No , nepíšu to proto abych zase tahal nesprávné tema do masteringu , ale jenom jestli budeš mít chuť tak se zkus podívat na http://forum.doom9.org/showthread.php?t=89243&page=3 atd .. Doufám že jsem ten odkaz přepsal správně ( už jsem to smazal protože jsem po týdnu s kódovaným wmv skončil).
Jinak, jak jsem minule se ptal na ochranu ve wmv tak už v té době jsem zkoušel některý věci z netu ale neuspěl jsem. Nakonec jsi mě ukecal s tou ruštinou tak jsem ji oprášil a zkousnul ale je to celý nějaký divný. Nejdou mi tahat ty soubory a jinde zase maj jiný verze a oni tam udávají dokonce kontrolní součty atd... Takže jsem opět neuspěl.
No , nepíšu to proto abych zase tahal nesprávné tema do masteringu , ale jenom jestli budeš mít chuť tak se zkus podívat na http://forum.doom9.org/showthread.php?t=89243&page=3 atd .. Doufám že jsem ten odkaz přepsal správně ( už jsem to smazal protože jsem po týdnu s kódovaným wmv skončil).