Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: XViD 1.0 problem v GordianKnote

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    6

    Mam nainstalovany najnovsi GK t.j 0.28.8 a codec pack 1.6...XviD-24062003-1.exe, ktory bol jeho sucastou som nahradil najnovsim XviD-1.0-09052004.exe. Encodovanie videa do XviDu prebehlo vporiadku ALE vytvorene video sa pri prehravani trha!!!!!! Vyskusal som este program AotoGK 1.25, ktory ma uz v sebe XviD 1.0 a s tymto programom je video vporiadku. V com je problem Nastavenie XviDu som urobil presne podla navodu na doom9.org (mam XP 1800+@2400+).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    problem je v dekodovani, zjisti si jakym filtrem video dekodujes pri prehravani...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    6

    V dekodovani by nemal byt problem, lebo preco potom video robene cez AutoGK a tiez v XviDe 1.0 mi ide plynulo?! ale to som uz pisal... Ja tipujem, bud zle nastavenie XviDu (aj ked neviem preco) alebo GK nevie s touto verziou este dobre pracovat (skor tato moznost). Este vyskusam VirtualDub. Nepouzivate nahodou niekto GK a XviD 1.0???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Pouzivame Dr.DivX a DivX5.1.1Pro a nic sa netrha
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    6

    Tak som skusal aj VDMod1541 a video stale trha Teraz som si uz tak na 99% isty ze mam asi zle nastaveny XviD. Clee alebo niekto napiste ako nastvujete XviD....vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja to nechavam na defaultnich hodnotach, ale podivej se cim dekodujes... jestli pres ffdshow tak to bude zlobit porad... musis pouzit originalni dekoder xvidu, nejlip ty verze kterou jsi enkodoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    6

    Tak uz je to vyriesene! Clee, mal si pravdu! Robil to ffdshow a DivX 5.1.1. Odteraz kodujem len do XviDu Dakujem ti za pomoc
    FunTomas
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Robil to ffdshow, ale NIE DivX .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele svaca
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od FunTomas
    Tak uz je to vyriesene! Clee, mal si pravdu! Robil to ffdshow a DivX 5.1.1. Odteraz kodujem len do XviDu Dakujem ti za pomoc
    FunTomas
    Pro priste:
    U XviD vznikaji casto nove verze a pokud tedy pouzivas ffdshow, musis dzret krok mezi nima ... Me se to taky stalo...
    Proste davas novy XviD, musis dat novy ffdshow ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MeGUI Xvid problém
    Od exe.cutor v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-06-2007, 15:21
  2. Problém s Xvid....
    Od Ikari v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2006, 13:08
  3. Problem s velikosti pri 2pass u XviD 1.1.0
    Od BindiBiji v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-06-2006, 18:15
  4. Problém-zoom videa(DVD,DivX,XviD)
    Od xxgc v sekci Kodeky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-12-2005, 00:09
  5. Problem s predvodom Xvid>DVD v ProCoder 2
    Od donnie v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 07:46