Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Audio a domácí kina
Kamery
Multimediální centra
Projektory
Streaming videa
Televize
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: Formát DVB-c+

12.6.2018 05:24
hanojkaJiž asi 7 let používám v mém TV přijímači CA modul CONAX s kartou od UPC. Teď najednou mi modul přestal fungovat. Objeví se: CI+ modul, nebo smart karta nebyly nalezeny. Zkoušel jsem modul i kartu několikrát vytáhnout, očistit a znovu zasunout, ale nepomohlo to. Dočetl jsem se, že UPC přechází na formát DVB-C+. Takže by to mohlo být tím, že již modul nebo karta tomuto formátu nevyhovuje. Mám novou TV Samsung, která formát CI+ podporuje. Budu muset zakoupit nový CA modul, nebo bude stačit, když mi UPC vymění kartu?
Díky!
12.6.2018 06:11
RetireeV kabelové síti UPC se používají oba typy CAM, CI i CI Plus, UPC žádné změny neprovádí a zatím ani nechystá (naštěstí), možností standardu CI+ nevyužívá. Funkční jsou oba typy, od těch nejstarších CI (ještě od TechniSatu). Nové moduly se bohužel neprodávají...
Co přesně znamená " najednou mi modul přestal fungovat "? Přestal fungovat ze dne na den, nebo po delší době, kdy nebyl naladěn žádný kódovaný kanál? V tom druhém případě stačí jen vydržet (desítky minut až hodin), nebo rovnou požádat helpdesk o zaslání obnovovacího signálu...
12.6.2018 09:47
digitiviPokial mas CAM vlozeny v plastovom nastavci, ktory sa k TV pripevnuje, je mozne ze je chyba v nom. Treba reklamovat, alebo kupit novy. Predtym este skus CAM s kartou vyskusat v inom TV, alebo tiez skus pozriet do casti, do ktorej sa zasuva CAM ci nemas skrivene alebo utrhnute piny, do ktorych sa CAM zasuva.
Tvoj problem nesuvisi s DVBC+ ani DVBC2.