Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Panasonic TX-L60DT60E nefunkční všechny HDMI

FilipMontoya (12)|17.4.2018 19:57
Zdravim vás, mám TV Panasonic TX-L60DT60E a z ničeho nic mi přestaly fungovat všechny HDMI vstupy. Den předtim mi přes HDMI 1 normálně běželo PS4 a přes HDMI 2 PC jako rozšířená plocha, ale teď nic, ani když to zapojim jakkoliv jinak. Na jiný TV to funguje normálně, takže problém je v té TV Panasonic. Nevíte někdo proč? A proč najednou nejde ani jedno HDMI?
Díky za každou pomoc.
vivid.sk (11472)|17.4.2018 21:02
Ak odisli vsetky, tak bude problem s main boardom - doska, na ktorej sa nachadzaju HDMI vstupy. Interny tuner, analogove vstupy funguju?
Vidim to na servis.
FilipMontoya (12)|17.4.2018 21:16
Bohužel všechny, najednou. Druhý den potom, co ještě fungovaly, nešel ani jeden. Analogový vstupy nemam jak ověřit, tunery DVB-S i DVB-T fungujou. Pokud se bude muset měnit deska, tak to bdue asi hodně drahý a bude lepší koupit novou televizi, co?
RoPo (6061)|18.4.2018 09:52
Desky většinou stojí do 5000,- Kč.

Nicméně nejprve zkus reset natavení TV do továrního nastavení a proveď nové nastavení TV.
FilipMontoya (12)|18.4.2018 09:59
Diky moc. To tovarni nastaveni me taky napadlo, ale uplne se mi do toho nechtelo, protoze budu muset ladit celej satelitni tuner znovu. A to fakt nedelam rad. Da se to nejak zazalohovat? Kdyztak si holt udelam o vikendu volno a naladim vsechno znovu.
vivid.sk (11472)|18.4.2018 17:01
Ladit to budes tak ci tak, ak to odnesies do servisu.

Ako prve by som odpojil TV zo zasuvky (fyzicky), chvilku pockal a nanovo skusil zapnut, ci sa TV nespamata (dnesne TV sa pri vypnuti cez DO uplne nevypnu).
Ako dalsi krok - factory reset.

A ak ani to nepomoze, potom uz spominany servis.