TV k PC
Prosím o radu dostal jsem na vás tu odlkaz že vždy poradíte skvěle :-) Potřebuji koupit novou TV k PC starou si bere bejvalá :D Mám teď Samsunga Led tv 125cm řady 5000 dál nevím. A potřebuji koupit novou a raději větší která zvládne hraní na pc. Bylo mi řečeno s frekvencí 100 a víc mhz a dobrou odezvou což u tv nikde nevidím. Nakupuji u Ts.Bohemia omlouvám se za reklamu a do dneška mají akci na určité tv. Děkuji za odpověd.
Zaujala mě tato: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale rád budu za radu. Cena do 25 000
Zaujala mě tato: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale rád budu za radu. Cena do 25 000
Preco pozadujes 120Hz TV k hram na PC? Budes vyuzivat dopocet snimkov ? (pytam sa preto, lebo viac ako 60fps / Hz do TV z PC nedostanes a interpolacia snimkov nefunguje v "Game Mode"). A tvoj predchadzajuci TV bol 60hz-ovy.
To mě bylo doporučeno já tomu fakt nerozumím tak se raději ptám zde:-) Takže se ptám jakou TV by jste doporučili?
StealthCZ> zavisi na prioritach, chces 120Hz panel, alebo radsej minimalny input lag, ci lepsiu ciernu (VA vs IPS panel). Ceny 120Hz TV v 55" uhlopriecke zacinaju na tvojom limite, takze sa tam zmestis.
Ani ne to mě moc nebere :-) Ale díky za nápad
---------- Doplněno v 23:32 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:31 ----------
[QUOTE=BOBA;534028]A nechtel bys uvazovat o projektoru?[/QUOTE]
---------- Doplněno v 23:33 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:31 ----------
[QUOTE=vivid.sk;534029]StealthCZ> zavisi na prioritach, chces 120Hz panel, alebo radsej minimalny input lag, ci lepsiu ciernu (VA vs IPS panel). Ceny 120Hz TV v 55" uhlopriecke zacinaju na tvojom limite, takze sa tam zmestis.[/QUOTE]
Mám tu TV jen a jen na hraní her a zvykl jsem si na to už a vyhovuje mi to. Takže chci něco lepšího o trochu než mám teď a 4k.
---------- Doplněno v 23:32 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:31 ----------
[QUOTE=BOBA;534028]A nechtel bys uvazovat o projektoru?[/QUOTE]
---------- Doplněno v 23:33 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:31 ----------
[QUOTE=vivid.sk;534029]StealthCZ> zavisi na prioritach, chces 120Hz panel, alebo radsej minimalny input lag, ci lepsiu ciernu (VA vs IPS panel). Ceny 120Hz TV v 55" uhlopriecke zacinaju na tvojom limite, takze sa tam zmestis.[/QUOTE]
Mám tu TV jen a jen na hraní her a zvykl jsem si na to už a vyhovuje mi to. Takže chci něco lepšího o trochu než mám teď a 4k.