Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Majitelé HV30 prosím,poraďte...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2018
    Příspěvků
    4

    ...kamera je po resetu a mám problem se zvukem.Při natáčení se diagram hlasitosti zvuku ani nehne,přitom mikrofon je nastaven na maximum.Na dispeji vlevo dole, vedle ikony mikrofonu je ikonka wind screen off,která tam dřív nebyla.V menu je wind screen neaktivní.Toto se děje ať už je kamera v režimu AUTO,nebo P.
    Nevíte někdo co s tím?Děkuji....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 229.2 KB 
ID: 34689   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 201.5 KB 
ID: 34690   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3.jpg 
Zobrazení: 68 
Velikost: 149.4 KB 
ID: 34691  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    Vypni MIC ATT.
    Tu máš manuál.
    Strana 37.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2018
    Příspěvků
    4

    Děkuji za odpověď,ale tím to není.Při nahrávání se na diagramu hlasitosti ukáží 2-3 čárky,ale v nahrávce je ticho.Manuál mám,prošel jsem v nastavení kde,co,jestli není někde něco skryto,ale bez úspěchu.Vrtá mi hlavou ten Wind Screen.Vypadá to na nějakou závadu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,276

    Máš možnost vyzkoušet nějaký externí mikrofon?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Vyzerá to na poruchu nahrávania zvuku.
    Ešte vyskúšaj vypnúť MIC ATT - mala by sa trocha zvýšiť záznamová úroveň zvuku.
    WIND SCREEN má byť vždy aktívne (skontroloval som na mojich kamerách Canon HV20 & HV30.
    Predpokladám, že si sa presvedčil, že zelená čiarka pri manuálnej regulácii záznamovej úrovni je na maxime (ako na mojom obrázku).
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Canon HV30 - zvuk.jpg 
Zobrazení: 68 
Velikost: 64.2 KB 
ID: 34693  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2018
    Příspěvků
    4

    Saxel,díky.S tím externím to funguje.Teď jsem to zkoušel.....RomanKO,taky dík a opravdu to vypadá na tu poruchu při nahrávání. MIC ATT jsem zkoušel vypnout,to už mi tady radil Muško a ano,mikrofon byl vždy nastaven na maximum.
    Půjde do servisu.....
    Naposledy upraveno uživatelem OlinekM: 26-02-2018 v 17:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,276

    Já jsem mikrofon Rode Videomic z mé HV20 nikdy nesundaval, ale každý to máme jinak...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Poraďte prosím
    Od Halbi666 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2008, 17:07
  2. poradte prosim
    Od jilek v sekci Videokamery
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 16:54
  3. Prosim poraďte
    Od mikiprus v sekci Titulkování
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 16:07
  4. Prosim poraďte
    Od Evok v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 21:13
  5. prosím poraďte
    Od myclick v sekci Editace videa
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 22:13