Kupa novej LCD TV vs. plazma
Dobrý deň,
mám možnosť odkúpiť za nejakých 8000kč starší TV Samsung ps50a756t1mxxh - náš firemný, minimálne používaná plazma. Uvažujem však nad kúpou nového Hyundaiu ULS 55TS292 (cena cca 13000kc). Napíšete mi prosím svoje názory, čo by bolo podľa vás výhodnejšie?
ďakujem
mám možnosť odkúpiť za nejakých 8000kč starší TV Samsung ps50a756t1mxxh - náš firemný, minimálne používaná plazma. Uvažujem však nad kúpou nového Hyundaiu ULS 55TS292 (cena cca 13000kc). Napíšete mi prosím svoje názory, čo by bolo podľa vás výhodnejšie?
ďakujem
Starší plazma je vždy loterie a firemní zvlášť (statický obsah). I tak bych do 9 let staré plazmy nešel, je to strašně moc. A do Hyundai bych rozhodně nešel také.
Podívej se po nějaké TV :-)
Podívej se po nějaké TV :-)
No ona bola používaná minimálne. Väčšinou sme ju zapínali len cez MS v hokeji, alebo počas Tour de France. Na nič iné nám neslúžila...Viete mi prosím vytipovať nejakú LCD do 15 000kč - alebo v tejto cenovej kategórii to nemá ani zmysel? Ďakujem
Ak si tu TV mal v osobnom dosahu a zarucene vies, ako dlho sa pouzivala/nepozivala (teda ako pises 5x za rok), obrazovo ti vyhovuje (a blikanie neprekaza), tak za tie tri stovky do toho kludne chod. Nic lepsie za tento rozpocet nove nekupis.
Kdyby to byl Panasonic VT50, tak bych za podmínek, co psal Vivid, do toho opatrně šel. Ale do Samsungu ne. Je pravda, že za ty prachy obrazově lepší model neseženeš, ale to stáří je na zváženou, 9 let je už na mě fakt hodně a může se tam cokoli vysypat. Šel bych do toho za max 5000 Kč, víc ne.
Co na tom chceš provozovat a jaký zdroj signálu?
Co na tom chceš provozovat a jaký zdroj signálu?
Tv bude používaná skôr sporadicky, na hranie Xboxu a Netflix + sledovanie filmov cez HDMI kabel z notebooku.
Ještě si pro jistotu projeď zdejší fórum ohledně této TV: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/18136-SAMSUNG-PS50A756-nastaveni-zkusenosti-potize