Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: vu +solo se v2 1x dvb c t2 dual tuner

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2017
    Příspěvků
    9

    Caute
    Chcel by som sa poradit, rozmyslam nad tymto tunerom, vu +solo se v2 1x dvb c t2 dual tuner
    Mam kablovku od Swanu vstup do set to boxu cez RJ45, viete mi poradit ci sa da tento tuner pripojit
    ku kablovke a plnohodnotne pozerat TV ktore poskytuje prevadzkovatel kablovky? ide mi hlavne o nahravanie
    videa z kablovky ak je to mozne je to DVB-T/T2/C tuner
    DIK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Swan ma IP TV, takze to s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou nepojde. Videa sa daju nahravat priamo z ich STB, netreba to riesit cez externy box. Akurat, ze si to nenahras na svoj domaci NAS/HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2017
    Příspěvků
    9

    nooo ano nahrava do mpg formatu ale neviem to prehrat v PC a ani ziaden strihaci program co mam to neotvorí, set to box od Swanu mala cierna kocka 13 x 13 cm ziaden zazrak...,
    Existuje teda nejaky sposob ejaky set to box alebo nieco take... ako nahravat z IP TV ako hovoris? alebo co by si poradil ako na to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Citace Původně odesláno od marcel1980 Zobrazit příspěvek
    ale neviem to prehrat v PC
    To je cielom kazdeho operatora, ktory ponuka taketo riesenia v sulade s poziadavkami vysielatelov (nedostat nahravku mimo box). Skus kontaktovat SWAN, ale myslim, ze neuspejes.

    Dalsia moznost je zmenit providera. Z velkych a dostupnych kablovych o ktorych viem, UPC vysiela v DVB-C, kde by si mohol program nahrat bez dodatocneho zakodovania nahravky (kupis si vlastny STB + ich CA modul). Zo satelitnych asi vacsina, akurat nesmies pouzivat STB ponukane providerom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2017
    Příspěvků
    9

    Zmenit providere zatial nemozem mam este nejaku viazanost zbytocne by som doplacal...
    skor potom satelitneho providera rozmyslam, rozmyslal som aj nad nejakym inym set to boxom s ktorym by to eventuelne mozno ze islo no neviem
    ci take nieco je v predaji. Vcera som skusal nahravat priamo zo set to boxu nahralo mi na kluc mpg ale dost velke 15minut 800 mega bolo to sice full HD 1080i,
    ale ked som skusal dnes rano zase nahrat nieco na ten kluc tak mi to vobec uz nezobrazilo a ponuklo iba ulozenie na ulozistko Swanu, nerozomiem preco to zrazu neslo...ked vecer pred tzm bez problemov, Akurat som pozeral tie nahravk co mi urobil ich set to box
    nahral na HDD pc zrazu ide prehrat v VLC Player zaujimave...

    Existuje nejaky poviem to IP Set to box? s ktorym by sa dalo bez problemov nahravat povedzme na kluc pripadne Hdd?
    alebo nieco take...
    fungovalo by nieco taketo? namiesto swan set to boxu, OPENBOX A5 IPTV, alebo IPTV STB mag256, Antik mini 3S, napriklad dokazalo by to aj nahravat?
    fungovalo by nieco taketo?
    https://satelity.ellano.sk/iptv-prijimace_35967.html pripadne
    DIK za kazdu radu
    Naposledy upraveno uživatelem marcel1980: 12-12-2017 v 12:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Citace Původně odesláno od marcel1980 Zobrazit příspěvek
    Akurat som pozeral tie nahravk co mi urobil ich set to box
    nahral na HDD pc zrazu ide prehrat v VLC Player zaujimave...
    Moze ist o rozne kanaly, FTA kanaly (volne siritelne) nemaju dovod byt sifrovane, mozno to ma provider takto osetrene.


    Co sa tyka ostatneho, kontaktuj SWAN, mozno ti odporuci niektory z tych STB na dany ucel a potvrdi fukcnost PVR. Obavam sa, ze toto su ale STB pre IPTV, ktoru ponuka SWAN ako alternativnu TV sirenu cez internet.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 12-12-2017 v 12:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2017
    Příspěvků
    9

    Skusim tam dnes zbehnut som zvedavy co mi povedia, vetsinou tam robia baby dufam ze zistia podrobnosti co sa toho tyka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2017
    Příspěvků
    9

    Vcera som volal do Swanu,mmm niesom si celkom isty co mi povedala operatorka ale povedala nieco...ze, Set to box iny ako od nich mi nebude fungovat ze musim mat set to box iba od nich, druhy ze mi nepojde...
    pytal som sa ci su nejako ich data IP TV sifrovane ze vraj ano, a ze nahravanie na usb na ich set to boxe mi nepojde tiez...., co ide. Niesom si isty ze ci vedela co hovorila uplne...
    Skusim si to este pre istotu overit nezda sa mi to....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    K tomuto .... "vu +solo se v2 1x dvb c t2 dual tuner", nedávno jsem měnil poškozený tuner za nový a všiml jsem si, že VU+ zatím nevyrábí DVB-T2 tunery s "českým" zvukem (265).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2017
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    K tomuto .... "vu +solo se v2 1x dvb c t2 dual tuner", nedávno jsem měnil poškozený tuner za nový a všiml jsem si, že VU+ zatím nevyrábí DVB-T2 tunery s "českým" zvukem (265).
    no ja som ho mal objednany len som si nebol isty ci to pojde ked to zapojim do IP Swan TV kablovka, tak som objednavku zrusil...hmmm
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Pokud jde video (stream) přes IP (síťovku), pak to s tunerem nesouvisí. Pravda, IP Swan neznám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    22

    Prosím o radu. Na VU+duo2 mám tuner DVB T2/c na když chci naladit UPC, tak se mi ze cca 200 kanálů podaří naladit 49 pouze českých stanic. Image používám VTi poslední aktualizace. Dělám někde chybu nebo je chyba v tuneru. Na TV naladím na stejnou kartu všechny kanály.
    Díky a zdravím
    pepana
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    A když to proladíš ručně, podle frekvencí? https://www.upc.cz/pdf/Frekvencni_pr..._televizee.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    22

    Díky za radu, určitě to zkusím. Chyba jak jsem zjistil, je v nastavení tuneru imag VTi. Zkusil jsem Black Hole a tam to naladí samo všech asi 250 kanálů. Nicméně zvykl jsem si na VTi a tak to zkusim podle tvé rady.
    Ještě jednou díky
    pepana
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Manuální ladění není žádný problém a zřejmě každá image má jinak předdefinované frekvence. To platí i pro satelitní ladění, kdy obvykle nenaladíš celou družici v automatickém ladění. Proto si na internetu musíš najít úplný seznam TP příslušné družice a doladit to ručně (bez mazání).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vu+ solo 4k
    Od KamilZ v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-04-2016, 11:43
  2. VU+ Solo 4K
    Od KamilZ v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-06-2015, 09:27
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-11-2013, 19:32
  4. DVB-C PCIe dual tuner/dual CI TBS6680
    Od Retiree v sekci Volná témata
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2013, 20:08
  5. Dual karta DVB-T na PCIe 1x
    Od Milda2 v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2005, 08:32