Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Přesměrovávání odkazů

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Kamile, ten Tvůj odkaz je trochu divnej, odkazuje úplně někam jinam.
    Já mám tento: http://www.samsung.com/cz/support/model/UE48JU6472UXXH. ( /cz/support/... vs /cz/consumer/... )

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Proč by měl být divný? Ukazuje na standardní produktovou stránku (ne support) s TV, kde je úplně dole obrázek jako krá*a se stažením firmware 1500.3 z 22.5.2017.



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Proč by měl být divný?
    Poklepem na zmíněný odkaz se (mně) otevře VigLink Shopping (http://www.viglink.com/shop/merchants) s nějakými reklamami na Ebay, AliExpress a pod....
    Teď jsem si všiml, že je tam (malinkým písmem) nenápadný odkaz skip these deal & continue to samsung.com -> Takže Omluva!

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Citace Původně odesláno od Retiree Zobrazit příspěvek
    Poklepem na zmíněný odkaz se (mně) otevře VigLink Shopping
    Tak to si pořádně zkontroluj počítač, normálně se otevírají přímo stránky Samsungu, ten odkaz je "čistý", viz video https://screenpresso.com/=965Ae

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,103

    Citace Původně odesláno od Retiree Zobrazit příspěvek
    Poklepem na zmíněný odkaz se (mně) otevře VigLink Shopping (
    Mne take - na nekolika na sobe nezavislych pocitacich pomoci ruznych Net exploreru, pripojenych pres uplne jine Net providery.
    Uz jsem se chtel ozvat, ale dostal jsem se ke compu az ted. Retiree byl rychlejsi. Ale jak je videt, neni sam.
    Nutno podotknout, ze nevyuzivam vykriku posledni doby - W10.
    Naposledy upraveno uživatelem 1hroch: 23-05-2017 v 18:17

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    To už je podezřelé, ale je to fakt normální odkaz. Zde ho dávám neaktivní:
    Kód:
    www.samsung.com/cz/consumer/tv-av/tv/uhd/UE48JU6472UXXH/
    Edit: zkouším to teď v IE a dělá to stejně, co Vám (viglink.com), jdu to prozkoumat. Ve Vivaldi to nedělá. Ale úplně stejně se mi v IE chová i ten odkaz od Retire.

    PS: Až to vyřešíme, tak to odsud přesunu.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 23-05-2017 v 18:42

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,103

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    To už je podezřelé, ale je to fakt normální odkaz. Zde ho dávám neaktivní:
    Kód:
    www.samsung.com/cz/consumer/tv-av/tv/uhd/UE48JU6472UXXH/
    Jo, dle Tveho obr. to mam stejne, ale vysledek je - viz nize

    Toto funguje normalne, dle Tvych predstav, KamilZ.

    Ale kdyz jen zkopiruji Tvuj puvodni URL odkaz, tak je tam toto:

    https://redirect.viglink.com/?format...5-f5776342a407

    Bohuzel se v prispevku zobrazi jen cast a nedokazu vlozit prilohu v Notepadu.
    Naposledy upraveno uživatelem 1hroch: 23-05-2017 v 18:48



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Je to přímo v kódu fóra. Před jakýkoli odkaz se díky Javascriptu vloží přesměrování na viglink.com. Jsou dvě možnosti:
    - buď je to zde jako zaplacená reklama
    - někdo/něco hacklo fórum.

    Vivaldi to zřejmě díky nějaké chybě nebo ochraně nezkousne, v IE to projde. Bude to dělat jakýkoli takto vložený odkaz. Jdu zjistit, o co se jedná.

    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 23-05-2017 v 18:54

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Mám W10 a Edge, spustí se web VigLink a v adresním řádku je adresa VigLink. Odzkoušel jsem IE, výsledek naprosto stejný...
    Žádné blokování reklam nebo něco podobného nepoužívám.

    Edit:
    Praxi nemám, ale placená reklama to asi nebude.
    Naposledy upraveno uživatelem Retiree: 23-05-2017 v 18:54

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Tak je to "OK", vyjádření provozovatele fóra:
    jde o placené odkazy, které jsou na fóru snad už několik let.

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,103

    A co s tym svinstvom budeme robit?
    Proc regulerne funguji odkazy z redakce na napr. Monitory, Fotoaparaty, ......

  12. #12
    Administrátor Avatar uživatele Karel Polívka
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    468

    Citace Původně odesláno od 1hroch Zobrazit příspěvek
    Proc regulerne funguji odkazy z redakce na napr. Monitory, Fotoaparaty, ......
    Edit: Chování je teď najednou koukám jiné, než bylo doposud, aniž by nás o tom Viglink dopředu informoval/dotazoval se na souhlas se změnou.



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,103

    Nic ve zlem, ale asi je nutne se obcas ozvat, aby se problem donesl az na "Hrad"......
    Hlavne diky za reakci!

  14. #14
    Administrátor Avatar uživatele Karel Polívka
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    468

    Jelikož toto chování (vsunutí reklamní mezistránky před cílové URL) nebylo teď možné v nastavení zrušit, tuto funkcionalitu jsem prozatím odstranil = kliknutí na odkazy způsobí zobrazení cílových URL.