Takže jsem koupil GH5. Nainstaloval VLOG a řekl bych, že se jedná o super nekompromisní mašinu, které podle mě nic nechybí a při správným nastavení se dá dosáhnout docela pěkný look.
Tohle je první krátkej šot natočenej tímhle parádním strojem:
Takže jsem koupil GH5. Nainstaloval VLOG a řekl bych, že se jedná o super nekompromisní mašinu, které podle mě nic nechybí a při správným nastavení se dá dosáhnout docela pěkný look.
Tohle je první krátkej šot natočenej tímhle parádním strojem:
ja ju mam tiez doma cca 2 tyzdne, vcera som upgradoval firmware verziu 1.1, spristupnilo sa na video 4.2.2 10 bit pri full hd 50.p. Profil V-log som este neskusal, cez vikend chcem testovat.
Kombai: Pekny klipik
Zatial som nemal cas sa s tym hrat, ale robil som narychlo test GH5 + novy objektiv Leica DG VARIO-ELMARIT 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH. s Came TV Singel. Je to surove video, neupravene tocene na automat.
Naposledy upraveno uživatelem marko65: 26-04-2017 v 11:31
tak to ste ma tentokrát predbehli chlapci.
kde ste objednávali, alebo to bolo pre-order ? ja čakám už 3 týždne na dodanie a tak môžem len a len slintať.
jarino: pre-order v Prolaike
Já měl pre-order v Megapixelu 3 týdny zpět, prý sem byl u nich druhej z Brna. Bylo to za 55tis včetně VLOGu+128GB karta+5 let záruka
![]()
Jelikož stříhám ve Vegasu Pro 14 a ten nepodporuje 10bit a je složitý to konvertovat, tak asi počkám na letní firmware, kde by údajně mělo být 10bit ALL intra 400Mbps a snad by to již mohlo jít bez konverzí.
Zkoušel jsem různá srovnání a na rovinu až tak velkej rozdím mezi současným 10bit a 8bit tam nevidím.
tak už je konečne doma![]()
rýchly test naslepo handheld AF GH5 :
druhý test AF GH5 :
tretí test AF GH5 :
kombai, ten klip v prvom príspevku nemá chybu, paráda.
Tak u mna uz gh5 fici, pre ukazku davam klip.
80% zaberov je s gh5. Pouzival som rezim manual a taktiez priorita clony. Co sa tyka focusu, neco automat hlavne pohyblive sceny, ostatne MF. V exteriery bol niekde pouzity aj vlog.
Marko65 jakým objektivem je to točeno?Předpokládám že anamorfním .
MONYS: objektivom Leica DG VARIO-ELMARIT 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH.*a PANASONIC LEICA 25 MM F/1.4. Video je iba orezane
Děkuji za odpověd, jak jste spokojen s objektivem 25mm/1.4?Joeh vychvaluje objektiv Panas semmilux 12mm/1.4 prý je širokoúhlejší.
ja som s tymto objektivom velmi spokojny. Focus je sice pouzitelny len na manualne ovladanie, ale to absolutne nevadi. Bokeh je paradny, nepottebujem sirsi objektiv.