Ahoj ľudia! Pomôžte mi, prosím! Už som zelený od zlosti, prečo sa mi nedarí s programom Sony DVD Architect Pro 6.0. Robím desiatky skúšobných renderingov a napaľovaní na BD-RE a výsledné BD video je stále BEZ KAPITOL! Či je to jednoduché video bez menu alebo zložitá štruktúra hlavné menu - 6x submenu - náhľadové okná... Vždy je výsledok rovnaký - nikde ŽIADNE KAPITOLY, na soft. prehrávači sú tlačidlá "next", "previous" zhasnuté.
Pritom pri tvorbe v DVD Architect, zdá sa, je všetko v poriadku. To znamená oranžové značky "markers" sú na časovej osi, tiež aj uložené "save markers".
Simulátor prehrávača spúšťa cez hlavné menu správne všetky videá v submenu a KAPITOLY fungujú (next, previous).
Po renderingu a napálení kapitoly záhadne miznú!
Hľadal som dlho na internete, či niekto mal podobný problém. Nič! Skúšal som preinštalovať... Nič nepomáha.
A pritom som do tohto Sony DVD Architect Pro vkladal nádej po tom, ako skolaboval Pinnacle Studio. ten totiž stále hlásil poruchu: "BG Renderer has stopped working". Program sa po hneď po ďaľšom spustení hneď zatvoril. Ani s tým som si neporadil. Hoci predtým som bežne vytváral DVD s menu a kapitolami v Pinnacle Studiu. problém sa vyskytol len teraz pri BD.
Zdá sa mi, že softvéru na DVD/BD autoring je málo. Skúšal som aj DVD Fab. Ten nevie vytvárať menu s prepojením na viaceré submenu a vytvárať vlastné kapitoly...