65" lg 65uh950v
Dobrý den. K teto tv,jaký by jste doporučili soundbar okolo 15000kč?? Je vhodné si pořídit multimedialní centrum??jsou formáty (audio a video) s kterýma si tv neporadí přehrát??
Multimedialní centrum mam vyhlednuté toto EVOLVEO Android Box H8 ale to neumí 3D!
Dík za odpověd.
Multimedialní centrum mam vyhlednuté toto EVOLVEO Android Box H8 ale to neumí 3D!
Dík za odpověd.
- Prilis vela otazok a mnoho potencinalnych odpovedi (skus ako zakladny nastrel gooogle)
[QUOTE=TUNN;528637]jsou formáty (audio a video) s kterýma si tv neporadí přehrát??[/QUOTE]
Ak mas tuto TV doma, nieje lepsie si to odskusat sam?
[QUOTE=TUNN;528637]jsou formáty (audio a video) s kterýma si tv neporadí přehrát??[/QUOTE]
Ak mas tuto TV doma, nieje lepsie si to odskusat sam?
TV jeste nemám. Proto tolik otázek. Na Google už pátrám už 2 měsíce nic jsem nenašel ohledne toho co potřebuji. Asi pro to že tuto tv se soundbarem má molo lidí a v čechách a na slovensku jeste méně. Takže pešek!!?? Ale mám zálusk na toto lg sj9 soundbar . Ale nevím kdy to přijde do obchodů a za kolik???!
Mám dotaz nevím jaký držák na zeď k této tv pořídit. Potřebuji aby byl otočný ,pohyblivi do ceny 3000kč.
Ptám se proto že tato tv má VESA ve spodní části tv a to znamená že by ližiny svislé dolů by byli vydet pokud by byli dlouhe. Což u většiny držáku jsou.
Dík.
Ptám se proto že tato tv má VESA ve spodní části tv a to znamená že by ližiny svislé dolů by byli vydet pokud by byli dlouhe. Což u většiny držáku jsou.
Dík.
Tak už ji mám a nelituji těch peněz co jsem za ní dal. Tv přehraje každý formát co znám a co na hdd mám. Tudíž už nepotřebuji Multi.centrm. Zvuk je parádní nato že hrají repro z tv. A obraz je deluxe bohužel není moc titulů(dá se říci že žádný) v nejvyšší kvality 4K. Pokud budete mít dotaz tak se ptejte budu se snažit odpověď.