Tazatel: wantedd
Znění dotazu: Ahoj všem,
už jsem tu přečetl spousty vláken, ale ve výběru mi to nakonec nepomohlo.
Pro dědu potřebuji TV, hodně sleduje sport, z toho důvodu se snažím najít 100Hz LCD. Signál zatím pouze DVB-t a satelit, rád bych aby byl součástí DVB-T2/HEVC tuner.
Potřebuji tu TV hned - stará TV odešla, musí to tedy být ihned dostupná TV.
Další "problém" je, že aktuální stolek na TV je jen 75cm široký, takže jsem omezen i stojanem televize - musí to být "středový", nožičky v rozích nelze použít.
Předem děkuji za každý tip, protože jsem opravdu v koncích.
Technika, které se dotaz týká: LCD
Znění dotazu: Ahoj všem,
už jsem tu přečetl spousty vláken, ale ve výběru mi to nakonec nepomohlo.
Pro dědu potřebuji TV, hodně sleduje sport, z toho důvodu se snažím najít 100Hz LCD. Signál zatím pouze DVB-t a satelit, rád bych aby byl součástí DVB-T2/HEVC tuner.
Potřebuji tu TV hned - stará TV odešla, musí to tedy být ihned dostupná TV.
Další "problém" je, že aktuální stolek na TV je jen 75cm široký, takže jsem omezen i stojanem televize - musí to být "středový", nožičky v rozích nelze použít.
Předem děkuji za každý tip, protože jsem opravdu v koncích.
Technika, které se dotaz týká: LCD
Tak jsem dál pátral a rozhodl jsem se pro Sony 43DW755C.
Myslíte, že je to správná volba ? Nebo byste vybrali něco jiného ???
Myslíte, že je to správná volba ? Nebo byste vybrali něco jiného ???
Je to dobry vyber, zaroven v tomto rozmere jeden z poslednych 100/120Hz FHD TV na trhu.
Po kupe ale nezabudni aktualizovat na posledny fw (predpokladam, ze to dedo neurobi, takisto mu TV nastav - Cinema Pro rezim, vypnutie kurvitok, aktivovanie True Motion na hodnotu 2).
Po kupe ale nezabudni aktualizovat na posledny fw (predpokladam, ze to dedo neurobi, takisto mu TV nastav - Cinema Pro rezim, vypnutie kurvitok, aktivovanie True Motion na hodnotu 2).