LG LA660s pruhy na obrazovce
Zdravím, mám dotaz pro někoho zkušeného případně se stejným problémem. Na Tv se mi zobrzily na cca dva dny pruhy (viz obrazky). Pří sledování, youtube, hdd. Po zapnutí a zahřátí přibližně 5-10minut. Musím podotkonout, že TV byla předtím stěhována a prošla vlhkem. Pak asi dva týdny normálně fungovala a najednou tyhle pruhy. Zvuk hrál normálně. Obraz pod nima taky v postatě běžel, ale nebyl vůbec vidět. Tv jsem nechal asi dva dny vyplou a od té doby asi týden normálně funguje. Běží mi denně několik hodin a nic.
Nemá někdo prosím radu, zdali je TV na cestě k odchodu do věčných lovišt, nebo se naopak vzpamatovala po přechodu vlhkem? Co by to mohlo způsobit a proč je najednou vše v pořádku? Může se problém vrátit? Lámu si s tím stále hlavu. Ted když TV funguje jsem s ní spokojený.
Tv jsem koupil na inzerát za velmi dobrou cenu, ale mohu ji do týdne vrátit. Co myslíte?
Rok výroby 2013.
Děkuji všem za názory a rady.
Nemá někdo prosím radu, zdali je TV na cestě k odchodu do věčných lovišt, nebo se naopak vzpamatovala po přechodu vlhkem? Co by to mohlo způsobit a proč je najednou vše v pořádku? Může se problém vrátit? Lámu si s tím stále hlavu. Ted když TV funguje jsem s ní spokojený.
Tv jsem koupil na inzerát za velmi dobrou cenu, ale mohu ji do týdne vrátit. Co myslíte?
Rok výroby 2013.
Děkuji všem za názory a rady.