Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung UE49K5672 a nahravání FREESAT

jahatik (2)|7.1.2017 14:59
Zdravím. Mám problém u této televize s nahráváním satelitních tv pořadů na flash disk. Signál přijímám přes CI modul a kartu FREESAT, které jsou přímo v televizoru. Vyzkoušel jsem už několik usb flash disku a problém přetrvává. Občas se pořad nahraje a podruhe zase ne. To je právě to zvláštní. Proto by mě zajímalo, jaké máte Vy zkušenosti s nahráváním přes kartu od FREESATu. Dost často se při zapnutí tv objevuji různá hlášení od CI modulu, která po dvou nebo třech sekundách zmizí a tv hraje normálně. Jediné co mě napadlo, že při plánovaném nahrávaní vyskočí na pár sekund právě toto hlášení, nahrávaní vyhodí chybu hned na začátku a neuskuteční se. Předem dík za reakce.
vivid.sk (11472)|7.1.2017 20:15
Nieje to problem flash disku, rovnaky problem bol rieseny (a vyrieseny) tu.
jahatik (2)|7.1.2017 22:32
No jo jenže já nemám doma čtyři moduly na zkoušku a kdyby fungoval tak s mým štěstím zase nepojede na freesat kartu
BukBoy (52)|10.1.2017 15:40
Tak jak te odkazal kolega, jsem vyresil ja... co se tyce 4 modulu, je to jednoduche, kup 4 ruzne moduly, kazdy nekde jinde, Datart, Mall, apod. A zkousej. Do 14 dnu vratis zbozi bez udani duvodu a oni ti vrati kacky, udelal jsem to stejne..

Nepotesim te vsak s dalsim problemem. Mi uz TV nahrava, ale kdyz ji vypnu a zapnu, programy na HDD videt nejsou, ale misto je zaplneno... takze vlastne opet nenahravam, nebot to nemam jak pustit..

Na podpore Samsungu des, osobne si myslim ze je chyba v Tizenu...