Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung LED TV UE49k6372

Matěj21 (2)|4.1.2017 11:20
Už delší dobu si dělám zálusk na tuhle TV a akorát jsem se dneska díval na výprodeje a v letáku expert electro http://www.letakomat.cz/expert-elektro/aktualni-letak-129/?page=2 jsem na něj natrefil za dobrou cenu, přemýšlím jestli ho vzít nebo si raději počkat na novinky, co přinese Samsung letos. Máte někdo přehled o TV, což by Samsung měl v nejbližší době u nás uvést na trh? Ještě to pro nás až tak nespěchá, zařizujeme momentálně postupně s manželkou nový dům, tak cca za 2 měsíce bychom se chtěli stěhovat, tak až do té doby ho máme.
RoPo (6061)|4.1.2017 11:53
Ty chceš křivuli? Navíc v tak malé uhlopříčce (nepředpokládám, že budeš před touto křivulí sedět 0,8-1m před ní) a která je např. v DATARTu či ELECTROWORLDU ještě levnější než v daném letáku.
Matěj21 (2)|5.1.2017 09:17
Jo chceme křivuli a jelikož máme poměrně malý obývák, přijde mi zbytečné kupovat větší, myslím, že by to tam nevypadalo zrovna hezky v tom prostoru, myslíme nejen na funkčnost, ale i celkovou estetiku prostoru a zase s manželkou netrávíme až tolik času před tv, protože hodně pracujeme, čili spíše si o víkendu odpočinout při dobrém filmu nebo podobně, proto nám to přišlo takové optimální řešení.
KamilZ (10277)|5.1.2017 09:45
Křivule nemá moc smysl, pokud nesedíš přesně proti ní a navíc má smysl až opravdu u velkých úhlopříček. Na "celkovou estetiku" prostoru bych se fakt vykašlal, normální TV ji rozhodně výrazně nezhorší.
Ryan Giggs (688)|5.1.2017 10:26
A hlavne ked za tych 16k sa da splasit o kategoriu lepsi TV.