Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 42 z 42 PrvníPrvní ... 32404142
Zobrazené výsledky: 616 až 625 z 625

Téma: LibreELEC (KODI) na Android TV boxech s ArmLogic S905 S905X

  1. #616
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,061

    Tak i ten driver, co je v Androidu je špatný. To je na vrácení... tedy když jsi box koupil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #617
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1,242

    Po X letech jsem udělal upgrade MINIX na novější LibreELEC, ale nefungují mi některá tlačítka na Harmony Touch. Na PC jsem našel svůj vlastní upravený remote.conf, který jsem kdysi vyrobil, ale zaboha nevím, kam ho nahrát a jestli bude v novém LibreELEC fungovat . Nevíte někdo lokaci, kam s ním (remote.conf)? Složka ETC nebo jinam? Díky moc.

    edit: aha, tak asi sem: /storage/.config/
    Naposledy upraveno uživatelem Jarda.Bar: 18-08-2020 v 10:04
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #618
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1,242

    Tak ještě jeden problém.

    Poslední LibreELEC a Harmony Touch. Nefunguje mi tlačítko OK.

    Pokud si pustím debug a zmáčknu tlačítko, systém napíše: scancode 0x61 sym: 0x0131 unicode: 0x0000 modifier: 0x0

    remote.conf obsahuje:
    0x55 97 #ENTER

    Mělo by to být ok, 97 je právě 0x61 hexadecimálně, ale KODI na OK nereaguje. Nevíte prosím někdo kde by ještě mohl být problém?



    edit:
    KODI bere OK na Harmony Touch jako "HandleKey: ctrl-rightctrl (0x1f0d1) pressed, action is" , ale nechápu proč. :-O

    edit2: Nakonec vyřešeno přes Keymap plugin nebo jak se jmenoval.
    Naposledy upraveno uživatelem Jarda.Bar: 20-08-2020 v 15:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #619
    Nováček
    Registrace
    Sep 2020
    Příspěvků
    2

    Ahojte. Skúsim aj ja jednu otázku.
    X96 Max Plus 4/32 Najnovší Libreelec z SD karty. Všetko funguje OK. Stiahnem doplnok Skylink Live alebo Netflix (vela verziíí z roznych zdrojov)
    Všetky mi stále vypisujú chybné meno a heslo. Tie zadávam 100% správe kontrolujem na monitore vedla. Kodi v androide, opat kopa verzii doplnkov a zasa zle heslo. V Google play tieto dve appky pre android ani nevidim. Ked najdem ich nove verzie .apk tak sa nenainstaluju. Takze som niekde vykopal predpotopne verzie tychto aplikacii a tie funguju pod anroidom. V hroznom rozliseni. Je nejaka cesta aby to bezalo v normalnom rezime?
    Kvoli tomuto som ten box kupoval. Na starom RK3318 bezalo vsetko v pohode. Len uz je po smrti.

    Ďakujem aj za prečítanie
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #620
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,538

    Tvoj problem je dost neobvykly skus nasledovne: - nainstaluj si poslednu verziu KODI s uvedenymi doplnkami do PC (windows/linux, cokolvek pouzivas) a otestuj tvoje kombinacie username+password. - Na zaklade uspesnosti, pridu dalsie kroky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #621
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Ahoj,již dva roky provozuji CoreElec s KODI na X96 , Amlogic S905W 2G/16G bez větších potíží,občas nějaké zamrznutí ,a teď uvažuji o upgrade na vyšší třídu,prosím o radu které krabičky jsou v této době vhodné ,s jakým procesorem,ram atd...
    A ještě zda je možné použít kartu s CoreLecem z původní krabičky nebo se musí udělat nová instalace na tu kartu.
    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #622
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    Prosím pěkně.
    Mám dotaz, prosím Tě ten COReELEC 925, nebo 926, nebo CoreELEC 19.0-Matrix bude fungovat na : ?? (Všechny CoreELECy se chovají stejně, nechce z toho vůbec nabootovat, přitom pak kartu normálně vidí.)
    Allwiwer H616 Quad-Core 64bit Cortex-A53 ?? - což by měl být nástupnický procesor toho AmLogic S905X3 ??.
    Zde odkaz na Čajnu. : https://www.aliexpress.com/item/1005...27424c4df4q6ot
    Děkuji předem.

    Mně se totiž ta krabička nechce spustit s kartou kde ten CoreELEC 19.0-Matrix mám a furt se spouští jen pojebaný Androiodot.
    Děkuji předem. Petr.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #623
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    Protože jsem nerozchodil tu H616, tak jsem koupil krabičku založenou na S905X3 a stejně .... na velké H....
    Na této krabičce : H9X3 Smart TV Box Android 9.0 Amlogic S905X3, se mi stále nedaří rozchodit žádný z Linixů, ani CoreELEC 9.2.Zkoušel jsem párátkovou metodu - vůbec nenaběhnul - vyzkoušeno všechno dtb pro S905X3. (Vždycky zamrzne). Zkoušel jsem taky update Androidu a seknul se na bootu, kde poznal, že se jedná o fake.zip, tak jsem šel a celou instalaci jsem nacpal do zipu a stejně napsal při bootu, že se neshoduje ověření update souboru. Nevím jak, ale nějak to pozná, že se nejdená o orig UPDATE.zip
    verifying update package...
    E: footer is wrong
    Update package verification took 0.0s (result 1)
    E: Sinature verification failed
    E:error: 21
    Instalation aborted
    Uměl by někdo poradit?
    Odkaz na krabičku je zde: (verze 4G/64G)
    https://www.aliexpress.com/item/10050021...4c4dVZXuKS

    díkkes. Petr.

    Navíc jsem zjistil, že krabička se přehřívá, tak jsem jí rozhodil, dal chladiče na chipy a teplota klesla o 25°C. Zkoušeno samozřejmě pod Androidem. Teda horší SW jsem neviděl. Tady se asi sprostě nemluví, žejo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #624
    Nováček
    Registrace
    Oct 2016
    Příspěvků
    80

    To vyzerá na zlý dtb.img. Postupuj presne podľa tohto návodu

    https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-n...alace-coreelec
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #625
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    405

    @minidaz: S boxem H9X3 Smart TV Box (S905X3) zkušenosti nemám. Dle specifikace má tento box jen 100Mbit LAN, což vzhledem ke 4k videím není ideální, volil bych box s 1Gbit. Nicméně se CoreELEC by neměl být problém, něco děláš špatně. Asi jak píše orlov66, asi máš špatné DTB. Nezapomeň, že musíš vybrat správé dtb file, zkoírovat jej do rootu karty a přejmenovat na dtb.img. Osobně provozuji tři boxy s S905X3 různých typů a všechny bez problémů s CoreELEC jezdí https://coreelec.org/#download
    Naposledy upraveno uživatelem whitesak: 18-04-2021 v 10:38
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 42 z 42 PrvníPrvní ... 32404142

Podobná témata

  1. MXV+ (MXV Plus) Android TV Box - Amlogic S905 64bit
    Od whitesak v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-07-2016, 08:05
  2. KODI na NAS serveru Asustor AS202TE
    Od radiotv-tiskovky v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2016, 20:24
  3. Google Cast na Android TV
    Od KamilZ v sekci Volná témata
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-01-2016, 18:54
  4. Rozdíl v set top boxech
    Od Juta v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-09-2014, 09:55
  5. ANDROID TV (TV+android aplikacie)
    Od MILOSHKO v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2012, 08:47