Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 41 z 41 PrvníPrvní ... 31394041
Zobrazené výsledky: 601 až 608 z 608

Téma: LibreELEC (KODI) na Android TV boxech s ArmLogic S905 S905X

  1. #601
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    401

    V CE na X99MaxPlus jede drátová LAN i WiFi. Ne není to můj případ. Ale hlevně netuším, o co ti jde. V režimu TV Boxu nedává žádný smysl používat současně obě dvě síťová rohraní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #602
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    336

    @whitesak
    Já jsem to nepsal tobě, ale pro Romanko304. Jinak mě X99MaxPlus jede v CE bezvadně, zprovoznil jsem i DLNA. Jen jsem neporozuměl nastavení videa. Defaultně je v CE 1080p/24Hz, nastavil jsem 1080p/50Hz a musel jsem trochu zkalibrovat obraz, protože byl větší. Tak nevím, jestli je to správně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #603
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    401

    OK, v pohodě.
    V CE si nastav v Systém -> Zobrazení ideálně 1920x1080p a frekvenci na 50 nabo 60 Hz. Toto nastavení je výchozí pro GUI v CE.
    Dále si nastav (zkontroluj) v Přehrávač -> Videa nastavení v "Upravit obnovovací frekvenci obrazovky" na Při spuštění/zastavení a "Synchronizovat přehrávání k zobrazení" na Off. Mělo by to tak být defaultně, takže jen asi zkontroluj.
    V tomto nastavení se správně přepáná automaticky jak rozlišení tak FPS videa na výstupu z HDMI a video v TV by mělo být plynulé a ve správném rozlišení (včetně 4k HDR)

    Ke kalibraci: Je třeba si nastavit v TV, na tom HDMI kde máš box, tento HDMI vstuo na Poměr stran Originální a vstup videa Pouze skenování. Toto píši pro TV LG. Jiné značky to mají nazvané asi jinak, ale snad také pochopitelně.
    V tomto nastavení pak není třeba kalibrovat v CE v Boxu video, protože se zobrazuje v TV Pixel to Pixel 1:1. Což je žádoucí. Pak je obraz ostrý a správný. Nedochází k žádným přepočtům zoomu a podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #604
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    336

    Jsem to zkontroloval, a mám to tak, jak píšeš. Akorát v TV není možnost nastavit cokoli v HDMI.
    Zkoušel jsem různá testovací videa, pouze při FPS_test_1080p24_L4.1 trochu schází plynulost u vrchní řádky čárek. (https://ufs910.mbremer.de/Test-Videos/). Jinak všechna videa, co jsem přehrával jedou hezky plynule.
    A děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #605
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od neboztik Zobrazit příspěvek
    Mám X99max, mě zas nešlo rozchodit Wifi, Lan bylo funkční. Nevím, co mě napadlo se podívat do přiloženého "návodu" , a tam je napsáno, že wifi a lan nemohou fungovat současně. Buď wifi nebo Lan. Není to i tvůj případ ?
    ...To nebol môj prípad. Skúšal som to tak či onak... problém je v inom. Každopádne nakoniec vyriešené cez LAN adaptér. (Ďakujem Whitesak).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #606
    Nováček
    Registrace
    Jun 2020
    Příspěvků
    2

    Ahojte, podarilo sa niekomu vyriesit na x99 max + zapinanie boxu v coreelec? Tie boxy maju pravdepodobne locknuty bootloader.
    Ja sa v tom velmi nevyznam, ale neda sa dako odoknut / preflashovat cez twrp? Teraz musim box zapinat tak, ze vytahujem napajanie

    Coreelec bootujem z SD.

    https://discourse.coreelec.org/t/cor...ect-bl301/6321

    Can’t not find TOC_HEADER!


    BTW mam 64GB verziu, a aj ta ma fakovu 4GB ram (ak by niekoho do buducna kvoli kupe zaujimalo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #607
    Nováček
    Registrace
    Jun 2020
    Příspěvků
    2

    Update: nakoniec asi nebudem riesit ten hack do bootloadera. Az teraz som zistil, ze funguje ako tak zobudenie cez HDMI (box sa zapne iba ked prepnem v telke na iny hdmi vstup). Zobudenie cez dialkovy alebo WOL tym padom nebudem rozbehavat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #608
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,999

    HDMI CEC by mělo fungovat pokud je povoleno v Kodi. A tedy i vypnutí a zapnutí přes HDMI. To také závisí na nastavení v TV jestli umí nastavit řízení k ostatním zařízením.
    Nesnáším bezohlednost a lidskou blbost. Nejlépe můj postoj vystihuje citát Jana Wericha: Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.
    Něco k prodeji...dotazy pište sem
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 41 z 41 PrvníPrvní ... 31394041

Podobná témata

  1. MXV+ (MXV Plus) Android TV Box - Amlogic S905 64bit
    Od whitesak v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-07-2016, 08:05
  2. KODI na NAS serveru Asustor AS202TE
    Od radiotv-tiskovky v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2016, 20:24
  3. Google Cast na Android TV
    Od KamilZ v sekci Volná témata
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-01-2016, 18:54
  4. Rozdíl v set top boxech
    Od Juta v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-09-2014, 09:55
  5. ANDROID TV (TV+android aplikacie)
    Od MILOSHKO v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2012, 08:47