Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 32 z 42 PrvníPrvní ... 223031323334 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 466 až 480 z 625

Téma: LibreELEC (KODI) na Android TV boxech s ArmLogic S905 S905X

  1. #466
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Skus novy kabel, pripadne mas rovnaky problem, ako sa objavil v tomto vlakne - nefunkcny SPDIF - HW problem boxu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #467

    ac3 ac3 je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2018
    Příspěvků
    59

    Káblom to nebude ak mi ten istý funguje z TV do AVR predpokladám, idem sa presunúť do toho vlákna a aspoň tam poinformujem že to nebude krabičkou ale softom keď nás tam bude už viac s týmto problémom. Vďaka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #468
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Zkus HDMI odpojit.

    Já mám PC připojeno kvůli 3D ve hrách přes Dual DVI, takže zvuk nejde přes HDMI a mohu nastavit:

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: snap033.png 
Zobrazení: 48 
Velikost: 111.9 KB 
ID: 35000

    Když vyměním DVI za HDMI, přibude mně do zařízení ještě NVidia High Definition Audio.
    Výstupní zařízení pro průchod zvuku je neaktivní do té doby, dokud nepovolím průchod.Teprve potom lze toto nastavovat a mohu si vybrat mezi SPDIF a HDMI.
    Na PC neexistuje (alespoň u mě) aby jela Realtek zvukovka a současně Nvidia zvuk.
    Pokud je nastaven průchod, tak samozřejmě na Line Out je ticho, takže jsou mrtvé repráky i sluchátka.

    Uvidíš, jestli bude něco fungovat při vypnutém HDMI. Taky pozor, co tam pouštíš, SPDIF přenese max 5.1 !!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #469
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od Vskala Zobrazit příspěvek
    Je tam cca 10000 filmů
    Zajímavé, já jsem si udělal výběr z výběrů a mám zejména historické perly a už asi rok jsem kromě serie Bob a Bobek nic do databáze neuložil, není co.
    Doporučil bych v tomto případě to co Vivid, ale s takovou databází to stejně nebude žádný zázrak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #470

    ac3 ac3 je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2018
    Příspěvků
    59

    [QUOTE=Foolproof;537011]Zkus HDMI odpojit.


    Ako odpojiť HDMI?. Krabičku mám cez HDMI prepojenú s TV ak to odpojím tak odpojím kontakt s TV a nič neuvidím. Mám tušáka že som natrafil na Chiňana ktorý chcel ušetriť na SPDIF a pravdepodobne ho do krabičky ani nedal alebo ho zabudol zapojiť a dal iba konektor pre okrasu. Urobil som si aj log a v ani v tom nevidím žiadnu snahu o nalogovanie SPDIF, vôbec žiadna zmienka, iba HDMI. Smola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #471
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od ac3 Zobrazit příspěvek
    ak to odpojím tak odpojím kontakt s TV a nič neuvidím
    Ale možná uslyšíš. Na PC mi naráz nejde HDMI a SPDIF, mohu vybrat jako výstupní zařízení jenom jedno. Když nebude mít HDMI, tak třeba zkusí něco jiného......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #472
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    405

    @ ac3, Foolproof: Pánové, nějak se v tom ztrácím
    Mluvíme o S9xx boxu s Libre/CoreElec nebo o PC s win KODI nebo o S9xx boxu s Andoidem? Chování KODI na různých platformách co se týče konfigurace a možnosti nastavení zvukového výstupu jsou rozdílná.

    Pokud jde o S9xx box s Libre/CoreElec, tak je to tak jak píše výše vivid.sk. Implementace architektury AmLogic S9xx SOCs s LE/CE dává vždy současně výstup audia do HDMI i SPDIF. Nelze to od sebe oddělit a jednotlivě zapnout/vypnout.
    Takže pokud SPDIF nefunguje, tak to vypadá na čistě HW problém a Číňan asi v tomto konkrétním boxu prostě bohužel něco nezapojil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #473

    ac3 ac3 je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2018
    Příspěvků
    59

    Za seba môžem povedať že píšem o Libre/CoreElec na S905X platforme a mám podobného tušáka že budeš mať pravdu že to bude HW nezapojené. Žiaľ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #474
    Nováček
    Registrace
    Oct 2016
    Příspěvků
    80

    Na mojej X96 s S905X funguje naraz aj SPDIF aj HDMI, ale pokiaľ si pamätám, pre SPDIF treba v KODI pri passtrough nastaviť počet kanálov na 2.0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #475
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od ac3 Zobrazit příspěvek
    že to bude HW nezapojené
    PC bylo myšleno jako příklad, zjištění zda je to HW zapojené lze jenom pokusy, např. zapnout analog a zkusit SPDIF, bůhví jak to funguje, když tam není kabel HDMI, dovolí ho nastavit nebo si detekuje zařízení, rebootovat do Androidu, tam to funguje na obyčejný player, funguje v Kodi ? Atd.
    Otevřít krabičku a podívat se by taky mohlo být řešení....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #476
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od orlov66 Zobrazit příspěvek
    pre SPDIF treba v KODI pri passtrough nastaviť počet kanálov na 2.0.
    Netreba, passthru funguje korektne vzdy, ak je to technicky mozne (t.j. prejde, ak je na vstupe PCM 2.0/DD/DTS. Neprejde TrueDolby, DTS HD MA, pripadne DD+ alebo multikanalove PCM).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #477

    ac3 ac3 je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2018
    Příspěvků
    59

    Tak to ma podržte, som dostal info že moja krabička SCISHION nemá optiku ale koax a ja som tam pchal toto: https://www.aliexpress.com/item/Hot-...64172d1cHSAx97 , dúfam že sa mi tu nebude nikto smiať, pre istotu tu prilepím foto keby mi to niekto potvrdil: http://cs5-2.4pda.to/8940880.jpg , http://cs5-3.4pda.to/8940881/SCISHIO...aee42a06adc447., ak je to pravda, potom je to hanba na celý život a ešte jeden link: https://androidtvbox.eu/scishion-v88...amlogic-s905x/ ........idem to oznámiť aj do vedľajšieho fóra nech sa zasmejú.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #478

    ac3 ac3 je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2018
    Příspěvků
    59

    ...aha, jack 3,5 mm. A ešte "šťastie" že na AVR DENON mám iba dva optické vstupy, žiadny coax, tak keď sa darí tak sa darí.
    Naposledy upraveno uživatelem ac3: 15-02-2019 v 09:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #479
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    405

    Tak to je smlolík . Ale je to vtipné.
    Takže buď jiná krabička a nebo konvertor. Třeba něco takového https://www.amazon.com/Optical-Tenda.../dp/B06XCTGZFT
    nebo
    https://www.aliexpress.com/item/HOT-...AbTest=ae803_5
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #480
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    41

    Dobrý den. Přelouskal jsem celé vlákno a nejsem si úplně jistý, tak se chci zeptat: mám čínskou krabku MMC s Amlogic 905 a Anndroidem 5.1 + AVR Denon 1713 + HD satelit. Původně jsem chtěl to MMC (KODI) i Satelit pichnout do AVR a odtud přes HDMI ARC out do TV LG 55 UJ 635V (HDMI ARC In). Satelit tímto způsobem funguje OK, ale problém je v té čínské krabce, na které provouju KODI. Zvuk z MMC jde, ale na TV to píše "Neplatný formát". AVR mám HDMI v.1,4 a kabel z MMC do AVR je HDMI 2,0. Každopádně je to pořád stejné. Už jsem vyzkoušel snad všechny kombinace nastavení v KODI, AVR i TV. Momentálně jsem to vyřešil tak, že jde HDMI z MMC přímo do TV, čímž získám obraz a zvuk potom jde z TV přes AVR do repro. Ale je to uživatelsky nepohodlné.

    1. pomohl by postup od Whitesaka na str.1 tzn. na SD nahrát LibreElec a vložit do MMC?

    2. Případně jak docílit, aby se z MMC přes AVR dostal komplet signál do TV.

    3. Dělám něco blbě? Díky
    Naposledy upraveno uživatelem duff74: 22-02-2019 v 22:11
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 32 z 42 PrvníPrvní ... 223031323334 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MXV+ (MXV Plus) Android TV Box - Amlogic S905 64bit
    Od whitesak v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-07-2016, 08:05
  2. KODI na NAS serveru Asustor AS202TE
    Od radiotv-tiskovky v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2016, 20:24
  3. Google Cast na Android TV
    Od KamilZ v sekci Volná témata
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-01-2016, 18:54
  4. Rozdíl v set top boxech
    Od Juta v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-09-2014, 09:55
  5. ANDROID TV (TV+android aplikacie)
    Od MILOSHKO v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2012, 08:47