Automaticke prepinanie do 3D
Zdravim chalani.Potreboval by som radu skusal som kadeco no neviem sa pohnut.Ked pozeram 3D film tak moja telka 3D 4K PANASONIC neprehodi ho automaticky do 3D ale musim to stale manualne si prehodit do 3D na ovladaci.Neviete prosim Vas co musim mat zapnute aby sa mi to automaticky prehodilo do 3D?Filmy pozeram cez multimedialne centrum WD TV LIVE.Dakujem
Odoslané z LG-D855 pomocou Tapatalku
TV zrejme nerobi detekciu, ak ide o 3D Half SBS/AU BDRip (co z popisu predpokladam), a/alebo ju nerobi dostatocne kvalitne.
Nepredpokladam, ze to pojde nejako vyriesit, treba to manualne zapnut/vypnut.
Nepredpokladam, ze to pojde nejako vyriesit, treba to manualne zapnut/vypnut.
Ahoj Vivid.Ano 3d half SBS mkv a proste vsetky 3d musim manualne vypnut zapnut.Ide o to ze kamosovi to same prepina 3d filmy do 3d a tv ma tiez PANASONIC,tak chcem vypatrat ci treba mat nieco zapnute ci ako to vlastne je ze mne to nejde.
[QUOTE=Rock992;524705]Ide o to ze kamosovi to same prepina 3d filmy[/QUOTE]
Ten kamoš má přesně stejný model TV jako ty? Pokud ne, tak je to tím, že jeho TV, firmware v TV, lépe/jinak detekuje 3D v MKV.
Ten kamoš má přesně stejný model TV jako ty? Pokud ne, tak je to tím, že jeho TV, firmware v TV, lépe/jinak detekuje 3D v MKV.
Cau Ropo.Nie ten kamos ma inu telku ale rovnaku znacku.Ja mam novsi model rocnik.Zatial 5 znamych co som sa pytal tiez musia prepinat manualne.Okrem spominaneho kamarata tomu kazdy film 3D prepne samo.
[QUOTE=Rock992;524712]kamos ma inu telku ale rovnaku znacku[/QUOTE]
To nevravi o nicom. Vyrobcovia postupne podporu 3D utlmuju, ak mas UHD a tvoj znamy este FHD, je tam aj iny hw, kde mohla byt detekcia SBS vo fw obsiahnuta, pricom u teba uz nieje. Zmier sa s manualnym prepnutim, na 3D neprepinas 3x denne, ze by to zvlast obtazovalo.
To nevravi o nicom. Vyrobcovia postupne podporu 3D utlmuju, ak mas UHD a tvoj znamy este FHD, je tam aj iny hw, kde mohla byt detekcia SBS vo fw obsiahnuta, pricom u teba uz nieje. Zmier sa s manualnym prepnutim, na 3D neprepinas 3x denne, ze by to zvlast obtazovalo.
Zrejme to bude tak ako pises.No cakal by som ze taku vec novsia telka podporuje.Ostatny znamy nemaju 4k len FHD a tiez musia manualne prepinat.Najde sa tu niekto komu prepina same do 3D?
[QUOTE=Rock992;524729]No cakal by som ze taku vec novsia telka podporuje[/QUOTE]
Nikdy se nelze spoléhat u novějších modelů, že budou ve funkcích stejné jako předchozí. Jediné co mají shodné je to, že zobrazují obraz, ale jak a jaký obraz závisí model od modelu.
Nikdy se nelze spoléhat u novějších modelů, že budou ve funkcích stejné jako předchozí. Jediné co mají shodné je to, že zobrazují obraz, ale jak a jaký obraz závisí model od modelu.
[QUOTE=Rock992;524729]Zrejme to bude tak ako pises[/QUOTE]
Este doplnim jednu info, ktora sice nevyriesi tvoj problem (pretoze zdroje prehravas cez WD Live), ale ak niekto prehrava cez PC tomu potencionalne ano.
Existuje vyborny 3D player StereoScopic Player, ktory vie posielat 3D videa do TV nativne* (teda plne snimky pre obe oci v pripade aktivneho 3D), samotna TV tento zdroj detekuje a automaticky prepne na 3D. Zdroj videa moze byt akykolvek, od 3D BD v ISO** (MVC) az po BD SBS/OU ripy, ci akakolvek ina forma 3D videa (podporovane formaty su snad vsetky, ktore existuju). Player takisto podporuje titulky. Nieje sice free, ale v pripade 3D fanusikov, stoji za tie peniaze.
* nutna podpora v GPU, teda HDMI aspon verzie 1.4a s podporou Stereoscopic 3D Frame Packing Format. Dany vystup sa nasledne zvoli v nastaveniach playera
** player podporuje prehravanie len na urovni suborov, bez podpory menu
Este doplnim jednu info, ktora sice nevyriesi tvoj problem (pretoze zdroje prehravas cez WD Live), ale ak niekto prehrava cez PC tomu potencionalne ano.
Existuje vyborny 3D player StereoScopic Player, ktory vie posielat 3D videa do TV nativne* (teda plne snimky pre obe oci v pripade aktivneho 3D), samotna TV tento zdroj detekuje a automaticky prepne na 3D. Zdroj videa moze byt akykolvek, od 3D BD v ISO** (MVC) az po BD SBS/OU ripy, ci akakolvek ina forma 3D videa (podporovane formaty su snad vsetky, ktore existuju). Player takisto podporuje titulky. Nieje sice free, ale v pripade 3D fanusikov, stoji za tie peniaze.
* nutna podpora v GPU, teda HDMI aspon verzie 1.4a s podporou Stereoscopic 3D Frame Packing Format. Dany vystup sa nasledne zvoli v nastaveniach playera
** player podporuje prehravanie len na urovni suborov, bez podpory menu