Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Skylink Live TV - nová služba v nabídce Skylinku

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Se Skylink Live TV již mohou všichni zákazníci Skylinku sledovat vybrané programy také na jiných zařízeních v domácnosti (chytrém telefonu, tabletu nebo PC), přehrávat pořady zpětně z 30hodinového archívu anebo sledovat filmy z videopůjčovny (Banaxi).

    http://www.parabola.cz/clanky/5957/s...idce-skylinku/

    (pozn.: bohužel na PC je třeba Silverlight)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Jenom škoda,že to funguje na mobil jenom na wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    6

    Zkoušel to někdo už na TV boxu s Androidem? Docela by mě to zajímalo. Aplikace funguje na poslední modely TV LG a Samsung a v telefonech s Androidem, ale opravdu by mě zajímalo, jak to je s TV boxy s Androidem popř. s Android TV.

    Děkuji.
    Naposledy upraveno uživatelem DavCZa: 09-12-2018 v 15:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Zkus Kodi, to má addon, ale funguje jen na Leia - verze 18, je v českém repozitáři a musíš být aktivovaný u Skylinku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Citace Původně odesláno od DavCZa Zobrazit příspěvek
    Zkoušel to někdo už na TV boxu s Androidem? Docela by mě to zajímalo. Aplikace funguje na poslední modely TV LG a Samsung a v telefonech s Androidem, ale opravdu by mě zajímalo, jak to je s TV boxy s Androidem popř. s Android TV.

    Děkuji.
    na X96 funguje normálně....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek
    Zkus Kodi, to má addon, ale funguje jen na Leia - verze 18, je v českém repozitáři a musíš být aktivovaný u Skylinku.
    Jde mi o to sehnat nějaký levný, ale funkční TV box s Androidem, abych mohl sledovat na starší LG fullHD TV, takže žádné 4k ten TV box zvládat nemusí
    Kodi znám, ale jelikož nemám TV box, tak nepoužívám.
    Naposledy upraveno uživatelem DavCZa: 09-12-2018 v 20:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od jito Zobrazit příspěvek
    na X96 funguje normálně....
    A jakou máte verzi té X96? Máte na něm aplikaci nebo jedete přes KODI? Potřeboval bych to k LG TV (r.v.2012), jelikož nemá webOS. Myslíte, že by apka jela i na https://www.gearbest.com/tv-box/pp_8...83#goodsDetail ? Je to cz sklad
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Mám model X96 Amlogic S905X 2GB
    https://www.tinydeal.com/x96-s905x-2...-p-161484.html
    Mám nainstalovanou Skylink apk i Kodi.Ale Skylink jedu přes jejich apk.
    Na Parabole píše,že to v Meccol funguje
    https://www.parabola.cz/forum/topic-96236/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    205

    Tohle je starší vlákno, ale přesto se zeptám. Zprovoznil jsem Mi Box s Android TV a na něm Skylink Live TV. Tváří se to, že to jakože funguje. Mám s tím ale zásadní problém. Používám roky své HTPC, kde nemám problémy se synchronizacemi obrazu, pohyb kamery je naprosto hladký a plynulý při nastavení 50i nebo 50p pokud je zdrojem DVB-S (50i). Takže tak nějak vím, jak to má opravdu vypadat. Skylink Live TV app není absolutně schopná poskytnout signál do TV s plynulým pohybem kamery, je to strašná mazanina, jakýkoliv sport, jakýkoliv švenk, pro mne prostě nekoukatelné, velmi to irituje. Je úplně jedno, jak je nastavený výstupní formát z Mi Boxu, mazanina je to furt. Jiné IPTV nebo streamovací aplikace např. netflix, redbultv, youtube atd. mají na Mi Boxu bezproblémový plynulý pohyb kamery, hladké švenky žádný problém a to dokonce i ve 4k.

    Rád bych se dozvěděl, jestli jste na tom stejně ... kdybych měl jen něco špatně nastaveno, bylo by to fajn, ale nevěřím tomu.
    Naposledy upraveno uživatelem MomoBrut: 05-10-2020 v 14:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Skylink Live TV ma vystup v 25p, cize z toho nedostanes plynuly vystup ziadnym nastavenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    205

    Díky za info. Mi Box umí nastavit různá rozlišení a obnovovaci kmitočty, ale 25p opravdu neumí. No pak to ale všem musí vypadat jak z (_!_). Co si o tom myslet, to to ty lidi nevidí? A má to tedy někdo nějak pořešeno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    ale 25p opravdu neumí.
    Staci nastavit 50Hz, cize priamy nasobok.
    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    Co si o tom myslet, to to ty lidi nevidí?
    Zavisi, co pozeras. Ak pozeras sport, naozaj je 25fps malo, treba 50fps. Ale v pripade ostatneho contentu, je vacsina dnes uz realne tocena pri 25p, cize ten vystup je totozny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    205

    Aha, no já myslel, že ten TV Box máš. Protože pokud bys ho měl, tak lze nastavit 50p i 50i a rozhodně to nevede k plynulému obrazu. Tak se znovu ptám, jede někomu Skylink Live TV plynule obraz, aby to nebyla mazanina? V čemkoliv? Jakkoliv? Je to hrůza a děs ...

    ---------- Doplněno v 14:28 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:24 ----------

    Mimochodem, BR originál je kolem 24p a osobně nemám problém s plynulostí pohybu, pokud je zobrazovač správně nastaven ... Tady ten Skylink Live TV se obávám je sprasený z principu už ve streamu, možná je to i schválně a nepůjde s tím nic udělat. Jak jsem psal dříve, je to trapnost protože Netflix, Youtube a jiné IPTV jedou bez problému plynule ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    ? V čemkoliv? Jakkoliv?
    Jedine, v com mam Skylink Live je KODI cez addon Skylink, cize player je KODI (v CoreELEC ale aj pod Windows) a tam to funguje v poriadku (1280x720@25p stream, cca 4mbit). Kodi automaticky prepina na 50Hz. Android nepouzivam, vratane nativnych aplikacii na prehravanie videa na TV. Z toho, co pises, to moze byt aj samotnou aplikaciou v kombinacii s konkretnym boxom.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 07-10-2020 v 13:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    205

    OK, Kodi tam mám, addon zatím ne. O víkendu snad bude čas a zkusím, kam se dostanu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-05-2015, 08:08
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-03-2012, 06:24
  3. Skylink a HD TV NOVA
    Od kovarjos05 v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-09-2011, 22:00
  4. Zdieľania Skylinku na 2 TV
    Od NoKa v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-09-2010, 06:23
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-07-2010, 10:18