Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Televizory (CRT, LCD, PDP): vyber TV z 3 modelov

Neregistrovaný (0)|27.8.2016 19:26
Tazatel: Brumo

Znění dotazu: Zdravim, idem kupovat novu TV a chcel by som sa poradit, ktory z nasledovnych modelov by ste mi poradili:

SAMSUNG UE48J6272
Panasonic TX-50CS630E
SONY KDL-43W755C

vzdialenost od TV bude cca 2,5-3,5 metra, ide mi predovsetkym o kvalitu obrazu, to je pre mna dolezitejsie ako rozne funckie, vychytavky, aplikacie, ficurky....co sa tyka prijmu signalu - mam IPTV od miestneho providera internetoveho pripojenia - krabica Antik Mini 2.

K tymto 3 modelom som sa dostal cez poslednych cca 10 dni hladania, nepredpokladam teda, ze by v tej cenovej kategorii bolo nieco vhodnejsie, vacsinou boli odporucane hlavne tieto modely. Chcem radsej FHD s kvalitnejsim panelom ako UHD v rovnakej cenovej kategorii.

Technika, které se dotaz týká: SAMSUNG UE48J6272
Panasonic TX-50CS630E
SONY KDL-43W755C
vivid.sk (11472)|27.8.2016 21:03
1) zvaz vacsiu uhlopriecku ak prijimas prevazne HD kanaly, pripadne ak budes sledovat nativny HD obsah z ineho zdroja.
2) Vsetky TV v tvojom vybere su "pouzitelne", ovsem posledny model deklasuje mala uhloprecka, plati to, co je napisane v bode 1). Rozhodoval by som sa uz podla specialnych poziadaviek, pripadne podla sympatii k znacke. Nakoniec ajtak celkom zavisi na tom, aky kus chytis.