Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Vegas a obrázek s více vrstvama

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    Zdravím,...
    Chtěl bych se zeptat, jestli Vegas umí pracovat s těmito obrázky (png, psd) tak, aby se dala nějaká vrstva skrýt a nebyla ve videu vidět.
    Dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ak si zaciatocnik, najjednoduchsie to budes mat s filtrom ChromaKeyer a jeho kapatkom len kliknes, ktora farba sa ma spriehladnit... Samozrejme ze vie pracovat aj s maskami (a to dokonca aj pomocou Bezierovych kriviek) a aj s alfakanalom... Inak si este aj poskusaj kompozicie pomocou MakeCompositeChild vlavo od traku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    No jo, jsem ve střižnách začátečník
    Dík, vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    Jestli to nahodou nemyslel jinak..., nemyslel nahodou, ze si ten psd soubor nacte a v nem, kdyz budou treba 3 vrstvy, tak ze si jednu z nich vypne? Pokud to myslel tak, tak to vegas neumi! Zobrazi celkovou "sloucenou" fotku toho psd souboru. S touto "slouceninou", pak pracujes, jako by to byl png, bmp, jpg a pod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    Přesně tak jsem to myslel Fantas!i. Už jsem do rozdělil na víc obrázků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Mirek
    jj, zatim jediny zpusob!
    P.S. Ale i tak je to krasne, ze to Vegas umi zobrazit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ja vkladam do videa fotky, pracujem s alfakanalmi ale o vrstvach som nic nepocul. Mozete mi to vysvetlit? O com hovoril Stayman viem, ale vrstvy
    Vdaka za vysvetlenie
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Tean
    No napr v Photoshope je moznost vytvorit si obrazove vrstvy a ruzne je prolinat, davat je na sebe, davat jim stiny a ruzne deformace...Neni problem si treba udelat vodu, do ni si umistit nejakou postavu a jen tou postavou hybat libovolne... Je to na slozitejsi profesionalni kompozice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Sak ale prave tie kompozicie spravis vo Vegase
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    jj mas pravdu, ale kdyz uz mel vytvoreny projekt v photoshopu, tak ho prave zajimalo, jestli je mozne primo ve vegasu ty vrstvy skryvat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Hmm, ak mi povies kde to ide, budem rad, teda ak to mas von ako image
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    Nevím jestli to v nějaké střižně jde, ale při prolejzání webu jsem narazil na http://www.grafika.cz/art/dv/filmove...-simulace.html, kde je nějaký návod na Premieru a Photoshop. Podle toho návodu mi vyplynulo, že to v Premiéře jde. Tak jsem hledal ve Vegasu, protože v manuálu o tom není žádná zmínka. \/ Když jsem na to nepřišel, tak jsem se zeptal tu. Thats all. Víc mě to netrápí, protože jsem zjistil, že to jde obejít rozložením vrstev do jednotlivých obrázků.
    Tím jsem narazil na další problém, jak vytvořit obrázek v PaintShopu aby měl alfakanál, nějak na to nemůžu přijít, ale zase jsem to obešel tak, že obraz v PSP uložím a v IrfanViewu mu označím alfu a uložím znova. Ale to už patří jinam.
    Tak už to neřešte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    jeeeee
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Mirek
    Vegas vie otvarat *.psd subory, a mozno aj ako sekvencie, ale chod na to cez ProjectMedia (MediaPool) -> ImportMedia... a tam ak kliknes na ten subor, malo by sa ti spristupnit dole zatrzitko "Open Still Image sequence", tak skus ci je to ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    No bohuzel kdyz najedu na jakekoliv psd, jak jsi napsal, tak mi to nezviditelni moznost zakliknout "Open Still Image sequence".
    Mam photoshop 7.0 a oteviram to v V6
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sony Vegas vice zvukovych stop
    Od Fruling v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 17:14
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 23:46
  3. highlight obrazek(rollover image) v DVD architectu
    Od reibenkopf v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 14:19
  4. přejezd přes obrázek
    Od jardaxx v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 17:33
  5. Zmenšit 50 MB obrázek
    Od Patrik v sekci Mastering
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-05-2005, 15:22