Kúpa TV a ďalšie info
Ahojte. Rozhodujem sa pri kúpe TV. Moja maximálna cena ktorú chcem zaň zaplatiť je 700€ čo je fakt maximum a viac nemôžem prekročiť ani nechcem dať viac. Uhlopriečku chcem 55 +.
Poradili Samsung UE55J6272 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A mám pár otázok:
1. Je to dobrý telkáč alebo sa dá kúpiť ešte niečo lepšie v mojom rozpočte ?
Osobne chcem využívať možnosť nahrávania programu na externé médium a preto sa chcem spýtať ako to funguje a či sa to dá nastaviť aby to telka sama zapla a začala nahrávať. Počas nahrávania TV bude ten program normálne na nej bežať alebo sa to dá nastaviť tak že tv sa zapne zaznamená program a potom sa sama vypne ?
2. Osobne by som rád zaznamenané programy pozrel aj v PC ale mám info že to samsung šifruje tak čo treba kúpiť alebo ako sa to dá obísť ?
Poradili Samsung UE55J6272 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A mám pár otázok:
1. Je to dobrý telkáč alebo sa dá kúpiť ešte niečo lepšie v mojom rozpočte ?
Osobne chcem využívať možnosť nahrávania programu na externé médium a preto sa chcem spýtať ako to funguje a či sa to dá nastaviť aby to telka sama zapla a začala nahrávať. Počas nahrávania TV bude ten program normálne na nej bežať alebo sa to dá nastaviť tak že tv sa zapne zaznamená program a potom sa sama vypne ?
2. Osobne by som rád zaznamenané programy pozrel aj v PC ale mám info že to samsung šifruje tak čo treba kúpiť alebo ako sa to dá obísť ?
1) Ano :D (aj ked toto je cisto relativne, stale patri medzi to lepsie, co mozes kupit v tejto cene)
Otazky ohladom nahravania smeruj do existujuceho vlakna, Vyjadria sa ti, co maju tento typ TV doma a maju PVR v praxi odskusane. Papierovo by to malo fungovat ako pises. Pokial je vsak TV pred zaciatkom nahravania vypnuta, TV bude mat pocas nahravania vypnuty display. Pokial pocas nahravania TV zapnes, mozes dany program sledovat, bez moznosti prepnut na iny kanal.
2) potencionalne v buducnosti root TV (viac info tu, pozor na nove verzie fw!). Tato moznost nieje odporucena pre zaciatocnikov, pripadne hrozi strata zaruky. Aktualne pre modely J/K nieje dostupny. Pre tie ostatne je PVRDecoder dostupny tu
P.S. Nazov temy za 100 bodov.
Otazky ohladom nahravania smeruj do existujuceho vlakna, Vyjadria sa ti, co maju tento typ TV doma a maju PVR v praxi odskusane. Papierovo by to malo fungovat ako pises. Pokial je vsak TV pred zaciatkom nahravania vypnuta, TV bude mat pocas nahravania vypnuty display. Pokial pocas nahravania TV zapnes, mozes dany program sledovat, bez moznosti prepnut na iny kanal.
2) potencionalne v buducnosti root TV (viac info tu, pozor na nove verzie fw!). Tato moznost nieje odporucena pre zaciatocnikov, pripadne hrozi strata zaruky. Aktualne pre modely J/K nieje dostupny. Pre tie ostatne je PVRDecoder dostupny tu
P.S. Nazov temy za 100 bodov.
Predpokladám že update asi toho zariadenia tak skoro nebude a podobné tiež nie keď posledný update je starší ako rok.
Asi by som chcel veľa keby som chcel aby to šlo jednoduchou cestou.
Čo je zlé na tom názve :D ?
Asi by som chcel veľa keby som chcel aby to šlo jednoduchou cestou.
Čo je zlé na tom názve :D ?
Toto aj mna stve ,mam 2 tv uhd 6072 a 6472 a neviem si na tom druhom pustit nahrany film v hd lebo je to sifrovane. Nikto to nechce archivovat. Nahrat,pozriet,vymazat. Az na nejake koncerty.
Pro záznamy tv pořadů slouží tv tunery v PC nebo STB, výběr je dnes poměrně široký. V tv mám USB klíč pro potřeby timeshiftu, i ten používám výjimečně. Pro plánovaný záznam jsem funkci tv použil jen na zkoušku asi dvakrát za poslední 4 roky....
No ja v TV nahravani pouzivam casto (s pripojenym 2,5" HDD) nebo kdyz nechci nebo nemam cas na TV koukat do konce poradu, tak zbytek nahraji. Timeshift pouzivam jeste casteji (timeshift jede trvale, zvyknul jsem si z externiho SAT prijmace). Za tuto funkcionalitu jsem v TV rad a nemusim kvuli tomu zapinat jiny stroj s jinym ovladacem a je to rychle atd. Kazdy ma jine preference. Nelze generalizovat.