SAMSUNG smart TV UE32ES6540 problem s funkciou 3d
Ahojte.
Vedeli by ste poradit s tymto problemom?
Jedna sa o funkciu 3d,ked chcem pozerat film v 3d pripadne chcem spustit 3D-cko tak sa mi obrazovka predeli na 2casti a vznikne cierna a biela ale zvuk ide.
Vie niekto co je to za problem,ci to je doska pripadne led panel?
Pomohol by nejaky reset TV?
S pozdravom Marek.
Vedeli by ste poradit s tymto problemom?
Jedna sa o funkciu 3d,ked chcem pozerat film v 3d pripadne chcem spustit 3D-cko tak sa mi obrazovka predeli na 2casti a vznikne cierna a biela ale zvuk ide.
Vie niekto co je to za problem,ci to je doska pripadne led panel?
Pomohol by nejaky reset TV?
S pozdravom Marek.
3D pouštíš z 3D Blu-ray nebo přehráváš nějaký rip? Rip může být špatný nebo nevhodně udělaný. Máš jistotu, že daný rip je v pořádku?
Ahoj.
...ano,pustam to z disku a je to Rip,a je v poriadku,...urobi to aj v tedy ked spustim 3D tzv. simulaciu pocas sledovania TV programu napr. STV1,cize v tom to nebude...
...ano,pustam to z disku a je to Rip,a je v poriadku,...urobi to aj v tedy ked spustim 3D tzv. simulaciu pocas sledovania TV programu napr. STV1,cize v tom to nebude...
[QUOTE=merkuco;523698]pustam to z disku a je to Rip[/QUOTE]
Když píšeš rip, tak to je vypálený 3D Blu-ray? Zkus originál 3D Blu-ray, když máš rip 3D Blu-ray. Co máš za Blu-ray přehrávač?
Když píšeš rip, tak to je vypálený 3D Blu-ray? Zkus originál 3D Blu-ray, když máš rip 3D Blu-ray. Co máš za Blu-ray přehrávač?
...nie nepustam to cez prehravaca blu-ray,ale je to ripnute ako subor a mam to ulozene na prenosnom 2,5 HDD ktory je ppripojeny cez USB...jednoducho v tom problem nebude,lebo ked spustim 3d simulaciu pocas pozerania TV programu napr STV1,JoJ,Nova tak sa stane to iste...
Skus factory default (asi posledna moznost, co s tym v domacich podmienkach spravis). Ak to nepomoze, skus kontaktovat servis.
[QUOTE=vivid.sk;523714]Skus factory default (asi posledna moznost, co s tym v domacich podmienkach spravis). Ak to nepomoze, skus kontaktovat servis.[/QUOTE]
...no vsetko sada :) ...a servisnom mode sa neda zadat nejaka podobna moznost restore factry default...
...no vsetko sada :) ...a servisnom mode sa neda zadat nejaka podobna moznost restore factry default...
[QUOTE=vivid.sk;523719]Nepisal som o servisnom menu, sprav factory reset cez uzivatelske menu.[/QUOTE]
...ja som ti dostatocne porozumel,len sa pytam ze ci sa neda nieco poriesit aj cez servisne menu...
...ja som ti dostatocne porozumel,len sa pytam ze ci sa neda nieco poriesit aj cez servisne menu...
Viac ako "poriesit" sa da aj pokazit, takze radsej skus kontaktovat servis. Ak to bude HW problem, ajtak si doma neporadis. Ak 3D fungovalo bez problemov a po case sa to takto prejavuje, v servise by mohli vediet, ci si prvy, alebo tento problem uz riesili. Tu na fore vidim tento problem prvy krat.
ok,a dakujem,no vsak to prave chcem vediet ci je to HW.
..lebo ta telka bola uz v servise na reklamacii,len ked prisla naspet bola vraj v servisnom mode,otec isiel naspet na predajnu a tam volilali servis riesili to telefonicky (TV nieje moj je rodicou) a nebol som pritom otec urcite nieco predtym pomackal a 3D nepouzival :) ...len teraz je uz po zaruke...jednoducho dlhyyy psychopribeh :(
...chcel som vediet ci je to HW alebo ci sa da nieco ine poriesit napr. servisnim mod...
..dostal som kontakt na ing. so samsungu tak uvidim uz mi raz pomohol...
..lebo ta telka bola uz v servise na reklamacii,len ked prisla naspet bola vraj v servisnom mode,otec isiel naspet na predajnu a tam volilali servis riesili to telefonicky (TV nieje moj je rodicou) a nebol som pritom otec urcite nieco predtym pomackal a 3D nepouzival :) ...len teraz je uz po zaruke...jednoducho dlhyyy psychopribeh :(
...chcel som vediet ci je to HW alebo ci sa da nieco ine poriesit napr. servisnim mod...
..dostal som kontakt na ing. so samsungu tak uvidim uz mi raz pomohol...