Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Premiere 6.0 - zmizí obsah timeline a názvy souborů

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    Ahoj,

    z ničeho nic mi začla blbnout Premiera (6.0). Pracuji v ní už řadu let a s touto chybou jsem se dosud nesetkal. Je to dost zásadní chyba, protože tak přijdu o veškeré rozpracované projekty, bez šance opravy.

    Oč jde. Vytvořím projekt, natahám do "binů" nějaké materiály (video, hudba, pictures apod.). V timeline začnu pracovat, střihat, posouvat objekty apod. Vše uložím, chci pokračovat třeba zítra. Při dalším otevření celého projektu ale veškerý obsah v timeline zmizí (jen jakási čárka na prvním framu) a všechny naimportované soubory se přejmenují jednotně na "-1". Přitom tyto soubory lze běžně spustit a přehrát. Ale díky špatnému názvu a chybnému infu o typu nefigurují v Timeline - tzn. veškerá práce je ztracena.

    Občas se projekt povede otevřít třeba pětkrát za sebou bez problému. Ale jak na potvoru, před finálním dokončením, se opět vše znehodnotí. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat. Odstranil jsem veškeré pluginy i Canopus podporu pro Raptora RT. Dělá to i samotná Premiere bez přítomnosti Canopusu. Takže buď chyba v ní nebo ve Win XP.

    Nesetkal se s tím někdy někdo? Jen dodávám, že je vše legálně zakoupeno - tzn. nejedná se o žádné cracky.)

    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    dela to MP3 format v timeline,

    -preved ten MP3 predtim na jiny format, treba wav a pak nacti do Premiery
    -nebo si uprav ten *.ppj project a v notepadu najdi vsechny carky vyskytujici se ve vyrazu Rate=...,.... a ty desetinne carky zmen na tecky
    -nebo si v googlu najdi program, ktery ti to spravi sam (ten *.ppj soubor)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    hmmm. ty jo... )

    ale... mp3 nepoužívám, veškeré audio přizpůsobuju zvuku v kameře - tzn. wav na 48 (interní resampling je dost mizerný)

    a ty čárky apod. zní zajímavě.

    Zatím se mi z toho podařilo nějak vylhat... Zrušil jsem "recompres" a odstranil všechny programy, které jsem instalovat po té co to začlo dělat )

    Kupodivu zatím drží a funguje...

    Ale díky moc za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    no... asi 30 vteřin, co jsem to dopsal mi to opět projekt zničilo... Myslel jsem, že skočím z okna )))

    Takže mě hodně inspirovala tvá rada a opravdu jsem nalezl nejen podobné případy, řešené na cizích fórech, ale i návody na opravu. Nemusí se vždy jednat o chybu způsobenou souborem mp3, ale chyba je tak jako tak v ppj souboru (jak píšeš). Vše bez problémů vyřeší prográmek "premierefix.exe" (kdyby měl někdo obdobný problém).

    http://www.xs4all.nl/~jhariot/html/premiere.html

    Uff, sice jsem zbytečně předtím odinstalovával, ale takhle jsem aspoň klidnější, že už vím, čím to je a nemusím každý nově udělaný kus exportovat (zálohovat) na disk jako AVI.

    Doporučuju všem, protože tahle chyba nebyla opravena ani ve verzi 6.5 !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    6.5 mi to nastesti neudelala ani jednou, ale 6.0 dost casto...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nechapem ako niekto este v dnesnej dobe moze pouzivat nieto este Premieru, ale totalne sprasenu verziu 6.0 , ked navyse bol aj update 6.02 a myslim zadarmo !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    clee: tak proč jsi nereagoval dřív, že víš čím to je a neporadil???

    StayMan by €RikŁ€: Zkus si někdy nějakej soft koupit... Pak se víc soustředíš na to, aby na sebe začal vydělávat, než na nekonečný vylaďování nebo porovnávání.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od adagio
    StayMan by €RikŁ€: Zkus si někdy nějakej soft koupit... Pak se víc soustředíš na to, aby na sebe začal vydělávat, než na nekonečný vylaďování nebo porovnávání.
    Boze a ty si zase kto? To ma poznas a vies vsetko co (ne)mam kupene? Navyse si precitaj este raz co som pisal kym zacnes mudrovat, to update je zadarmo a pokial viem, Premieru 6.0 mas a mne je jedno ci si ju kupil, alebo stiahol z mojho disku \/

    A co je hlavne, ked si nieco kupim, tak sa obraciam na predajcu, ktory ti je povinny dodat bezchybny vyrobok, alebo sa postarat o odstranenie chyb, takze nejak mi to nejde do hlavy, kto teraz je mimo s tou kupou
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    Citace Původně odesláno od adagio
    clee: tak proč jsi nereagoval dřív, že víš čím to je a neporadil???

    StayMan by €RikŁ€: Zkus si někdy nějakej soft koupit... Pak se víc soustředíš na to, aby na sebe začal vydělávat, než na nekonečný vylaďování nebo porovnávání.
    jednak to neni moje povinnost a za druhy nectu porad vsechny thready, to by mi asi brzo jeblo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    StayMan napsal :
    A co je hlavne, ked si nieco kupim, tak sa obraciam na predajcu, ktory ti je povinny dodat bezchybny vyrobok, alebo sa postarat o odstranenie chyb, takze nejak mi to nejde do hlavy, kto teraz je mimo s tou kupou
    adagio - tady asi nepochodíš, protože Premiere 6.0 je vykopávka s programovým jádrem psaným pro W98 a např. ve W2000 už byl třeba upgrade na verzi 6.5, aby se to furt ne*ralo! Pochybuju, že Adobe ještě dnes prostřednictvím distributora poskytuje servis na verzi 6.0 .Máš-li např. W XP a stříháš na 6.0, problémy se projevují především :
    1.padáním bez udání příčiny
    2.nemožností uložit projekt hlavně vzápětí po vyrenderování třeba i části projektu
    3.nekompatibilitou (chybovostí) m2v souborů s masteringovými softy
    Clee má pravdu - věř mu !
    Upgrady Adobe u Premiere nejsou jen zbytečné inovace, aby "řeč nestála" a kšeft se hejbal, ale dost zásadní změny v kompatibilitě s W a moderním HW i stabilitou a nelze je ignorovat ! ! ! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Adagio:
    S tím co píšeš jsem se nikdy nesetkal a žádný program Premierefix taky nainstalovaný nemám. Vše maká jak má. To co si uložím pak taky bez problémů otevřu a načtu. Mám nainstalovaný od samého začítku pouze original patch pro Premiere 6.02. Možná proto žádné problémy nemám.

    Ai:
    Premiere nemá e Mp3 žádné problémy, avšak mušíš importovat pouze Mp3 s CBR. Jakmile je tam VBR, tak ten zvuk začne různě přeskakovat. Pak je lepší to převést do WAV.

    Modena:
    Bohužel nemůžu souhlasit s tím co píšeš. Dobře víš, že mám Win 2000 a Premiere 6.02. Jede naprosto bez problémů, stejně jako 6.5
    Mezi 6.0 a 6.5 jsou pouze 3 rozdíly. Už jsem to tu psal. V žádném případě nelze hovořit o nějaké inovaci jádra. 6.0 i 6.5 jedou bez problému i na Win XP.

    Clee:
    Ty děláš v Premiere ? A od kdy ? Nedávno jsi mi tvrdil, že je to nejhorší program a že Ti padal už při instalaci...Asi v tom máš trošku hokej..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Krtek
    Ty si jediny na svete, co nema, nemal a ani nikdy mat nebudee ziadny problem s Premiere, uz teraz asi chapem, ze otvorit sice ide, ale ked spadne, to je ako ze si ju aj tak chcel zatvorit no nie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Krtek
    Ty si jediny na svete, co nema, nemal a ani nikdy mat nebudee ziadny problem s Premiere, uz teraz asi chapem, ze otvorit sice ide, ale ked spadne, to je ako ze si ju aj tak chcel zatvorit no nie?
    Na rozdíl od Tebe s ní mám už pěkných pár let praxi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    StayMan napsal :
    Krtek
    Ty si jediny na svete, co nema, nemal a ani nikdy mat nebudee ziadny problem s Premiere, uz teraz asi chapem, ze otvorit sice ide, ale ked spadne, to je ako ze si ju aj tak chcel zatvorit no nie?
    Ne, že bych s Tebou souhlasil, ale to bylo fakt dobrý a poprvé jsem se zasmál Tvému humoru nad Premiere ! ! !
    Krtek :
    Nic si z něho nedělej, protože i na Slovensko jednou musí přijít ňáká ta osvěta a ber to tak, že pokrok kráčí vždy od západu na východ. Že se Stayovi zatím vyhýbá a bere to přez Japonsko (Země zapadajícího SONY) zpátky k Tatrám není úplně jeho chyba . . .
    Tu verzi Premiere na W2000 jsem myslel 6.02, napsal jsem 6.5 - Mea pulpa . . .
    Na tom odlišným programovým jádru si trvám !
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ked s vami je taka sranda, kebyze nemame v studiu Premiere, kebyze mi nepisu nevolaju chalaniska co maju Premiere, kebyze neexistuje web, kde pisu ludia coi maju Premiere, kebyze neexistuje Premiere, tak by som vam aj uveril, ze nepada
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kam zmizí zvukový stream?
    Od altamir v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 19:18
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 12:37
  3. Zmizí titulky
    Od litterpool v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 18:39
  4. Názvy kapitol
    Od Novak_oldd v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-01-2006, 21:12
  5. premiere 6.5 dlzka timeline
    Od denis v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2004, 20:15