Ahoj,
z ničeho nic mi začla blbnout Premiera (6.0). Pracuji v ní už řadu let a s touto chybou jsem se dosud nesetkal. Je to dost zásadní chyba, protože tak přijdu o veškeré rozpracované projekty, bez šance opravy.
Oč jde. Vytvořím projekt, natahám do "binů" nějaké materiály (video, hudba, pictures apod.). V timeline začnu pracovat, střihat, posouvat objekty apod. Vše uložím, chci pokračovat třeba zítra. Při dalším otevření celého projektu ale veškerý obsah v timeline zmizí (jen jakási čárka na prvním framu) a všechny naimportované soubory se přejmenují jednotně na "-1". Přitom tyto soubory lze běžně spustit a přehrát. Ale díky špatnému názvu a chybnému infu o typu nefigurují v Timeline - tzn. veškerá práce je ztracena.
Občas se projekt povede otevřít třeba pětkrát za sebou bez problému. Ale jak na potvoru, před finálním dokončením, se opět vše znehodnotí. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat. Odstranil jsem veškeré pluginy i Canopus podporu pro Raptora RT. Dělá to i samotná Premiere bez přítomnosti Canopusu. Takže buď chyba v ní nebo ve Win XP.
Nesetkal se s tím někdy někdo? Jen dodávám, že je vše legálně zakoupeno - tzn. nejedná se o žádné cracky.)
Díky moc.