Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 69 z 69

Téma: Technisat DIGIT 4K

  1. #61
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    172

    Obavam sa, ze nedokazal, Technisat na to nema prisposobenu CI zbernicu preto ma aspon post-decrypt. "Stare" HD Technisaty s dvoma CI slotmi to tusim dokazali (2x CAM + karta).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,108

    celkom nechapem logiku vyrobcov ze za posledne roky redukuju pocet pozicii pre dekodovacie karty, ked predtym sat prijimac mal 2xcitacka + 2xCI.
    teraz kombo s T2 a C2 kde je predpoklad kariet tiez a navyse viacero sat poslytovatelov a koncime u niektorych uplne bez CI len jedna citacka u tohoto prijimaca technisatu len 1+1.
    to sme v rovine krabicky od digi alebo upc, viazanost na jednoho poslytovatela a slus.
    Áno, TechniSat. 4 tunery v základe s jednou kartou :)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    172

    Naprosty suhlas Dagy. U dvoch unicitaciek je problem v prioritach kariet preto sa u prijimacov s uzatvorenym FW nevyskytuju. Preco to nemaju Enigma stroje netusim, tam sa to da lahko priorizovat. Preco ale nie su dostupne 2 CI sloty to uz fakt neviem. A hlavne u TV s 3 tunermi je to nepochopitelne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Nov 2019
    Příspěvků
    5

    Zdravím vespolek, jsem majitelem přístroje TechniSat Digit ISIO STC 4K Ultra HD teprve týden a zatím jsem ve fázi nastavování a zkoušení, nicméně mám už dva dotazy:

    1) jak jste na tom s teplotou přístroje? Já mám po třech hodinách provozu 39,7°C na krytu a to mi připadá dost;

    2) registroval jste se někdo do hbo.go? U mě jsou obě nabízená tlačítka neaktivní, jak 7 denní zkušební provoz, tak i připojení ke stávající smlouvě.

    Děkuji předem za Vaše případné reakce.
    Naposledy upraveno uživatelem Fast Monkey: 29-11-2019 v 10:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    18

    Mám Digit UHD+, bez WLAN. Teplota na vrchním krytu 38,5°C. Přístroj mám rok bez problémů. HBO GO myslíš přes internetový prohlížeč? Vůbec se mi tlačítka pro přhlášení nezobrazují.
    Mohl bys vyzkoušet chybu softwaru, kterou popisuji v #45?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,108

    Ad SW chyba #45: jak je to pokud namísto CT1 a CT2 použiješ třeba NOVA a NOVA CINEMA, nebo PRIMA a PRIMA MAX ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Nov 2019
    Příspěvků
    5

    Ano, myslím přes internetový prohlížeč. Jiná možnost sledování není, nebo se mýlím? Byla by dost škoda, kdyby zrovna tohle nefungovalo. Tak s tou teplotou uvidíme, mám jen obavy aby se to časem nezhoršovalo.

    #45 - vyzkouším a v pátek napíšu, jak jsem dopadl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    18

    Je to úplně stejné, satelit, pozemák, kódované, volné, vždycky se to zhroutí. Jak jsem psal výše, v Technisatu neměli chuť to simulovat, měl jsem jim poslat přijímač, tak mě zajímá, zda jiný kus to taky udělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,108

    vyskúšal som #45 s CT1/CT2 funguje bez problémov, po ukončení HbbTV na CT1 som prepol na CT D a CT sport, potom RTVS1. Nahrávka na CT2 bežala ďalej. Potom som prepol na aktívnu nahrávku, tá sa spustila od začiatku bez problémov. Ukončil som nahrávanie CT2, prepol na niekoľko iných programov. Potom som sa vrátil na HDD a spustil nahrávku CT2.
    Všetko OK.
    Môj prijímač je ale Technicorder DIGIT STC, nie DIGIT UHD. Ale v každom prípade by som u teba urobil
    A/ zálohu nastavení na HDD
    B/ flash reset
    C/ spustil Autoinstall, nechal naladiť programy cey FastScan a autonaladenie DVB-T2 aby si nemusel ukladať programy
    D/ vyskúšal problém #45
    E/ naládoval nazad nastavenia z HDD
    a napísal sem výsledok
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 21:50
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2013, 18:31
  3. Technisat Digit HD8-SX a UPC
    Od Ronymaster v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2011, 21:00
  4. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 01:07