Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 107

Téma: Technisat DIGIT 4K

  1. #91
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    Myslim, ze tady soudruzi z NSR udelali chybu.
    Tento rezim nefungoval ani u Technicorderu STC. s nejnovejsim sw jsem ho nezkousel. pouzivam dekodovani po vypnuti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    30

    Zdravím, vyšel nový firmware (2.73.0.12-4512) nevíte co je tam za změny?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    stačí čítať, Release Notes:
    - Deaktivierung DIVEO
    Allgemeine Verbesserungen in:
    - Smart Home
    - HDMI
    - WLAN
    - SFI
    - USB-Recording
    - Watchmi
    - UPNP
    28.04.2020, 65.24 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    30

    Dagy2 díky tu informaci jsem nikde nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    není zač, všechny informace jsou vždy na webu Technisatu, není potřeba hledat po pokoutných stránkách nebo stránkách dovozců.
    Po nainstalování SW rovněž dostaneš tuto informaci při prvním spuštění přijímače a pokud se ti nelíbí tento upgrade můžeš se vždy vrátit k předešlému SW pokud si si jej uložil. Proto vždy doporučuji stáhnout SW na USB klíč a instalovat a pak nechat uložený SW na klíči.
    Nikdy nedělat upgrade přes internet z přístroje a už vůbec ne přes OTA - pak již není cesty zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    30

    Samozřejmě frmw.ukladam do PC. Jen jsem zvědav jestli poznám změnu k lepšímu. Psal jsem přímo Technisatu, že nefunguje automatické dekódování. Ale s tím asi nic dělat nebudou..����
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    29

    Můžete se podívat, pokud používáte Techniport plus na win10 do nastavení/zařízení/bluetooth a jiná/? Měl jsem tan asi 300x digit a digipal. Vypadá to, že se založí při každé aktivci programu. Chtěl bych ověřit, zda jde o obecnou chybu a případně napsat do Technisatu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    Bluetooth u prijímačov nemám aktivovaný.
    Obidva prijímače mám v Win10 -> Settings -> Devices dvakrát, pritom sú to dve rôzne typy pripojenia. Takže u mňa OK, ale prijímač Technisat Technicorder ISIO STC, nie DIGIT 4K !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    29

    Tak jsem to vyzkoušel. Mám v Techniportu zavedené Digit a Digipal Isio. Pokud spustím Techniport a některý přijímač není zapnutý, nějak se ve Win10 deaktivuje. Po zapnutí přijímače a jeho připojení v Techniportu se ve Win10 založí jako nové zařízení. Mohl bys zkusit spustit Techniport s vypnutým přijímačem, pak Techniport zavřít, přijímač zapnout a znovu spustit Techniport? Potom zkontrolovat zařízení ve Win10, zda máš pořád jen ty dvě připojení? Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    ano to jsem udělal včera, jeden z přijímačů byl vypnutý a druhý zapnutý. Spustil jsem Techniport asi 4x, jednou jenom spustil a techniport se připojil k zapnutému technisatu. po druhé jsem stáhnul seznam TV stanic ze zapnutého technisatu a po třetí jsem otevřel nahrávky na interním disku technisatu a skopíroval krátkou nahrávku do PC:
    Po každé když jsem vypnul tak jsem kontroloval stav ve Win10 devices a vždy tam byli pouze tyto dva přijímače se dvěma různými funkcemi.

    Otázka:
    máš aktivovaný bluetooth u přijímačů? já mám u obou vypnutý
    jak máš nasteveny IP adresy? u mne se spojení děje přes wifi s tím, že oba přijímače mají v menu přijímače nastavené fixní IP adresy!!! Možná, že pokud DHCP server přidělí novou adresu na technisat tak ti ho Win10 uloží do device jako nové zařízení. To samé se děje u Techniportu, který hledá podle IP adresy a pokud se tato změní eviduje technisat jako nové zařízení. Proto fixní adresa!

    mám u obou přijímačů nastaven režim DLNA servru, tzn. zřejmě proč jsou oba přijímače ve Win10 2x - jednou jako nějaký device na který se lze připojit a po druhé jako DLNA

    u mne ovšem jsou i v aktivním režimu oba přijímače nedostupné z tohoto menu Win10, protože používám Win s firemním core a služby typu streamování do PC a různé multimediální ptákoviny jsou v mém firemním PC zakázány.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    29

    Bluetooth i wifi mám vypnuté. Měl jsem na routeru zařízení s přiřazenou manuální adresou, takže pokaždé stejná IP adresa. Nicméně, když jsem teď nastavil na zařízeních (Digit a Digipal) statické adresy, zdá se, že problém zmizel. Každopádně zatím to nedokážu nasimulovat. Děkuji a měj se dobře.
    Edit: Tak jsem to zkusil znovu a problém přetrvává.
    Naposledy upraveno uživatelem mabur: 01-06-2020 v 19:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    ja mám v routri nastavené DHCP prideľovanie adries od -.10 do -.100, žiadne statické adresy.
    statické adresy mám nastavené v jednotlivých zariadeniach - NAS -.2, TV -.3, BD prehrávač -.4, TS -.5 a TS.-6
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    29

    Jo, to teď mám taky tak. Zatím to vypadá, že příčinou bylo, že jsem měl v obou přístrojích zapnuto "Poskytovatel upnp". Po vypnutí se ve windows už zařízení nezakládají.
    Naposledy upraveno uživatelem mabur: 02-06-2020 v 19:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    30

    Nyní se mi stává když přehrávám nahranou nekodovanou nahrávku s HDD např. z půlky nahrávky to přeskočí na konec. Tam se to zastaví na pauze a zůstane stát musím přetočit zpět na místo kde jsem se díval a pokračovat dál stane se to i několikrátl! Máte někdo taky takový problém a nevíte jak to odstranit? Mám poslední firmware v.(2.73.0.12-4512).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    Ne. Ale stává se mi, že když to pauznu, tak to pak začně přehrávat z dřívějšího místa nahrávky, než kde jsem to pauznul. A taky když to chci přetočit zrychleně, tak to najednou udělá obrovskej skok někam jinam (jako třeba na další záložku - ale to jsem nijak exaktně nezkoumal).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2013, 17:31
  3. Technisat Digit HD8-SX a UPC
    Od Ronymaster v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2011, 20:00
  4. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07