Jasně, proto jsem taky psal o CX700 - 2015, VA, 120 Hz. Letos to zase posunuli a rychlejší panely jsou ještě vzdálenější, než kdykoliv dřív.![]()
Jasně, proto jsem taky psal o CX700 - 2015, VA, 120 Hz. Letos to zase posunuli a rychlejší panely jsou ještě vzdálenější, než kdykoliv dřív.![]()
Jsem v klubu CX750e, musím předem zdůraznit, že jsem přecházel z plazmy (taky Panasonic) a tmavé pruhy vidím, bohužel, také. To, že se jedná o "vlastnost" IPS mne jako zákazníka vůbec nezajímá. Kupoval jsem si produkt jako zcela funkční bez závad a tento projev obrazu není standardní, natož v pořádku. Když to výrobce věděl, neměl se do toho pouštět a nekazit si "jméno". Já budu rozhodně reklamovat....
Gajus: klasika u IPS panelů, velké DSE jak tu uvádějí kluci a jsem velmi rád že Panasonic přešel na VA panely většinou od InnoLux, kde se to dá taky trochu postřehnout ale minimálně. Jinak mám WT60E řadu, nejvyšší řadu od Panáku, taky mám IPS a taky mám DSE, nejvíce to jde vidět u fotbalu (zelená tráva) nebo když se zobrazí modrá obloha. Zkoušel jsem tv reklamovat v Olomouci (autorizovaný servis), psal jsem i do Polska a odepsali že mě chtějí za toto vrátit peníze, protože dělám na jednom fóru v nákupní poradně a chtěl to rozmáznout.Nakonec mě to už nějak nevadí, ze začátku jsem na to vyloženě hleděl ale teď to nevnímám, zbývá ti buď se s tím smířit nebo zkusit to co já, výměna jiného televizoru (panelu) nic neřeší, tam ještě můžeš chytnout horší panel (TV) jak máš teď.
![]()