Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Reciver Yamaha RX-V479

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Prosím o pomoc z ničeho nic mě přestaly fungovat net rádia na reciveru a poněvač nejsem moc znalý nastavování apod.tak jsem omylem dal update,no a ted už se stím nemohu domluvit vůbec,smazal jsem z telefonu apku av controller a znovu nainstaloval a už mě nefunguje ani tato stále mě to nabízí jen Demo,budu rád za každou radu .
    Ještě bych doplnil,že aplikace av controller píše že zařízení nebylo nalezeno
    Naposledy upraveno uživatelem Jarinin: 05-01-2019 v 10:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    406

    Zjevně neni Yamaha připojena k síti. Zkontroluj v nastavení Yamahy síť, případně i na routeru...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Díky za odpověd,já se stím nastavením reciveru trápím už druhý den a opravdu na to nemůžu přijít nejsem tak zdatný v tomto smě ru asi (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Já bych se z dovolením v tomto starém vláknu opět vrátil s problémem s tímto Recieverem ,po návratu z dovolené opět mimo funkci ,aplikace kterou mám v tabletu i v telefonu nelze vůbec používat jen ohlašuje nějaký demo možnosti a přístroj nelze spustit.
    Kdyby někdo jen trošku poradil budu rád
    děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Moze byt problem v zmene lokalnych IP adries, ak si pred odchodom vypol vsetko z elektriky a nemas definovane staticke IP adresy jednotlivych komponentov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Děkuji za odpověd,elektriku jsem vyplou neměl,ale asi byly nějaký výpadky,tohle asi opět budu muset nechat na odborníka sám si nevím rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Dobrý den já bych se ještě v tomto vláknu chtěl zeptat,z ničeho nic mě přestala fungovat apka AV CONTROLLER nevíte něco bližšího
    děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2018
    Příspěvků
    38

    Ako prestala fungovat? konkretizuj.
    Resetovat ju...znova nastavit, restartovat router...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Ano děkuji za pomoc restart routeru vše vyřešli,akorát nevím proč se toto vždy třeba po roce naprosto normálního chodu stane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    32

    Dobrý den opět se zkusím poprosit o pomoc ,po delší době opět z ničeho nic nelze spustit net radio a háže to hlášku you need to agre to streaminkg service usage in the option menu.
    Nevím si rady a díky za radu.
    Děkuji již vyřešeno zase se muselo v apce cosi potvrdit ,hroznej opruz furt něco ))))
    Naposledy upraveno uživatelem Jarinin: 09-06-2022 v 09:18
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Yamaha NS-777/333/444/015 vs. Yamaha NS777+NS333+NSC444+NSSW700
    Od Vulgi v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-09-2014, 19:55
  2. WIFI pro starý reciver
    Od HOFAK v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2013, 17:44
  3. YAMAHA DRX-2
    Od brainstorm v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2005, 07:26