Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Root Philips 40PUT6400

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    62

    Ahoj, má prosím někdo s rootem 40PUT6400 zkušenost ???

    Něco jsem vygooglil tady http://forum.xda-developers.com/andr...2935545/page20 , ale jen jestli je editace těch souborů pro instalaci z neznámých zdrojů a použití Kingrootu opravdu bezpečná, vím že rootem přijdu o záruku, ale TV mám teprve 2 dny, zatím tedy netuším jak se dostat do recovery, safe mode atd. (pokud by to nevyšlo) a potřebuju tedy zaručeně fungující popis toho rootnutí i případně jak opravit přes ADB v případě kdyby to nevyšlo a zkrátka vše, co by se mohlo hodit ...

    Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    62

    Tak už jsem konečně pokročil, ale Kingrootem to nejde - může prosím někdo doporučit na Android 5.1 něco lepšího na rootnutí a nejlépe aby to rovnou nainstalovalo i SuperSU ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele ovso
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Tvoja Philips Android TV bezi na chassis QM15.2E LA, ktore sa zatial nikomu nepodarilo rootnut. Tu si mozes pozriet dokaz. Je to zrejme z toho dovodu, ze firmware ma povolenu "dm-verity" funkciu, ktora pocas bootovania kontroluje, ci sa nieco zmenilo v systemovych adresaroch...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    62

    Díky - no mrzí mne, že jsem se nepodíval co tam bylo za FW hned při koupi a ihned jsem nedočkavě nahrál ten nejnovější přímo z netu, ale dost, pochybuju že by to šlo downgradovat bez ztráty všech nastavení a aplikací a potom třeba rootnout ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele ovso
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    V tomto Ta potesim, ak bezis na poslednej verzii formweru, tak si ho vies kedykolvek downgradnut na ktorykolvek predosly firmware bez straty nastaveni a aplikacii cez "Android system recovery" ak si si teda ponechal stary UPG subor niekde na USB kluci...

    Ak sa Ti po spusteni TV a pridrzani tlacidla "dole" po 10 sekundach nezobrazi ponuka Android recovery, tak sa pripoj na TV pomocou PC a pomocou ADB shell prikazu: adb reboot recovery ...
    Kazdopadne sleduj to vlakno na XDA ohladom Philips rootu a ked nieco nove zistim, tak tam nahodim sposob ako na root.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    62

    Ahoj - tak pořád sleduju ten odkaz a už se tedy ten QM152E někomu povedl rootnout (a jak), anebo to není pravda ???
    Nějak tam z toho nejsem moc moudrý
    Zkoušel jsem schválně testovat tím "drammerem", ale ten (předčasně) skončil, že nemůže alokovat nějakou RAM (tu hlášku už přesně nevím).

    A ještě bych měl další dotaz - když zatím není root, tak bych rád zkusil zatím zálohovat alespoň přes https://play.google.com/store/apps/d...a.backup&hl=cs
    Jak zálohovat na SD kartu (což bych nejraději) jsem tam nezjistil a to je opravdu jen ta možnost do PC ???
    Existuje na to opravdu kabel a do kterého USB se připojuje, abych ho mohl případně využít pro ADB i na jiné účely ???

    Dík ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    62

    Tak se mi podařilo napsat jednoduchou Android aplikaci, nakonektit přes ADB a spustit v televizi,
    no ale co je to platné, když to Helium (pro zálohování) se tak nespojí
    a na hrátky s rootem by to asi bylo "dráždění hada bosou nohou" a chce to raději zjistit jaký konkrétně USB kabel a kam jej připojit ... ;-)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Philips02.jpg 
Zobrazení: 176 
Velikost: 252.0 KB 
ID: 33698   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Philips01.jpg 
Zobrazení: 225 
Velikost: 68.1 KB 
ID: 33699  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    62

    Hurá, tak se mi právě podařilo rootnout pomocí Kingo_ROOT_1-4-9-2848_For_PC !!!

    Jen to má takový "drobný" nedostatek, že Titanium Backup sice dovolí (dávkově) vybrat aplikace pro zálohu, ale už tam chybí ten "křížek pro spuštění", takže jsem to obešel tím, že jsem naplánoval zálohu a tu musím spustit ručně, ale i tak je to radost z toho rootu, ve který už jsem ani málem nedoufal ... ;-)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Philips_Root.JPG 
Zobrazení: 210 
Velikost: 397.6 KB 
ID: 33754  
    Naposledy upraveno uživatelem Vlada165: 15-11-2016 v 21:28
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-10-2013, 12:14
  2. Title menu na root menu
    Od Stano_tvf v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2010, 21:54
  3. Dve root menu
    Od MartasKP v sekci Mastering
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 06-09-2010, 15:37
  4. Philips PHILIPS 32PFL5604H vs. LG 32LH4000 (5000)- Prosim o radu
    Od wroutone v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-03-2010, 20:06
  5. root menu
    Od komrsky v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 16:25