Špatný obraz na LCD 32LG5030
Zdravím,dcerce se na starší LCD televizi 32LG5030 pokazil před třemi dny obraz.
Je to něco jako rozmazané,lehce negativované nevím jak to popsat.
Nevím jestli s tím něco provedla nebo odešla obrazovka ale v nastavení to zlepšit nejde.
Je to stejné na anténní vstup i na AV vstup,nemáte s tímto nějakou zkušenost?
Předem díky Petr
Je to něco jako rozmazané,lehce negativované nevím jak to popsat.
Nevím jestli s tím něco provedla nebo odešla obrazovka ale v nastavení to zlepšit nejde.
Je to stejné na anténní vstup i na AV vstup,nemáte s tímto nějakou zkušenost?
Předem díky Petr
Obnov tovarenske nastavenia / factory reset.
Pokial sa to sprava rovnako aj na HDMI vstupe, kontaktuj servis.
Pokial sa to sprava rovnako aj na HDMI vstupe, kontaktuj servis.
Ahoj.
Po přečtení tohoto vlákna mne celkem překvapilo, že je z letošního roku i když TV se již neprodává.
Mám problém s nastavením nebo spíše se zobrazováním programu a to konkrétně HD programů na pozemním vysílání.
Jedná se např. o CT1 HD, nebo jiné HD pozemní vysílání.
Doma mám jinou LG LCD tv. myslím, že řadu 6000 a tym jede HD programy bez problémů.
v TV je SWV3.45.1 servisní menu jde použít, ale je nějaké ořezané, (jak OK,,... tak i MENU talčítka na vstup fungují)
díky za radu.
PS: byl bych i rád, kdyby mi byla zaslána kopie na email..... [email]elektrikar@email.cz[/email]
Ahoj. A Štastné a veselé Vánoce.
Po přečtení tohoto vlákna mne celkem překvapilo, že je z letošního roku i když TV se již neprodává.
Mám problém s nastavením nebo spíše se zobrazováním programu a to konkrétně HD programů na pozemním vysílání.
Jedná se např. o CT1 HD, nebo jiné HD pozemní vysílání.
Doma mám jinou LG LCD tv. myslím, že řadu 6000 a tym jede HD programy bez problémů.
v TV je SWV3.45.1 servisní menu jde použít, ale je nějaké ořezané, (jak OK,,... tak i MENU talčítka na vstup fungují)
díky za radu.
PS: byl bych i rád, kdyby mi byla zaslána kopie na email..... [email]elektrikar@email.cz[/email]
Ahoj. A Štastné a veselé Vánoce.