Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: O čo vlastne ide?

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    Ahoj..chcel by som sa opytat co tie strizne s hardvarovou akceleraciou vlastne su.a ci je to domena iba profesionalov a poloprofesionalov tak od 50 000 - 100 000 a az niekde k milionom alebo sa do da nove zohnat aj za menej penazi?a naco to sluzia tak no....a ak nieco dakto poradi a napise tak nech rozoberie len tie lacnejsie zalezitosti.dakujem za oboznamenie sa s problemom
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No pomaha to pri renderingu a teda aj pri nahlade vacsinu (ale vacsinu nikdy nie vsetkych) pouzitych efektov, tak tak nejak, aby si necakal a robil viac
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    Celkově ti to urychlí práci (aby si necakal a robil viac), tak nějak.
    Ono počítat softwarově takovou rotaci obrazu o 5 stupňů v 20 min stopáži
    (jen kvůli tomu že nějakej debil si nezkotroloval stativ) to nějakej čas zabere a při RT to jede hned a nemusíš čekat a to nemluvím o různých
    prolínačkách nebo barevných korekcích (vzpomínám jak jsem kdysi
    soft. korigoval asi 1 hod. záběrů z letadla a trvalo to celou věčnost)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    oki , dakujem chlapci ale co ta cena?je to len nejaka karta abo nejaky pult abo ako?a ak kcem preview ..mam vegas.... dostat na telku treba mi to alebo to vie vegas poslat vonku sam.....???
    hmmm a este ja nerenderujem az take veci ze vsade efekti a tak..tam som sa este nedostal i ked daco tam šuopnem obcas....
    ale ak to pomaha aj pri prelinoch ako vravite je to fajn....
    taze nieco mi odporucte a napiste aj cenu...uvidim..je to zaujimave...
    mam kameru kompik vegas architect tak preco nie aj daco take....
    ale do 10 000 sa asi ne velmi vojdem ze?vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jedina karta pro vegas je decklink

    http://www.blackmagic-design.com/products/index.asp´

    jinak nahled na tv muzes mit i pres tv-out nebo kameru s dv-in...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    no mam aj tv out aj kameru dv in.....taze hovoris ze sa to da tak prepojit ze to pojde?super..vdaka clee
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    Do 10 000 se skutečně nevejdeš.

    Decklink neznám ale nikde jsem tam že je to realtime střižna neviděl, ale ten Multibridge vypadá moc hezky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    Citace Původně odesláno od redburger
    no mam aj tv out aj kameru dv in.....taze hovoris ze sa to da tak prepojit ze to pojde?super..vdaka clee
    jo pujde, jinak decklink je vicemene capture/output karta, no a rt efekty jen nejaky od blackmagic a navic jen AP pro (pod woknama), nebo aspon tohle pisou na jejich strankach...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    hmmm taze to sa da aj tak vykumat ze mi to bude robit take efekty ake bezne vo vegase niesu?to znie dobre...
    taze pod 10 000 sa nevojdem
    ale asi sa mi to potom neoplati?teda mne urcite ne bo ja som len nieco ako uplny laik ale viac znaly ... chapes....
    nesom ten co pride do obchodu, kupi kameru, daco nahra , a cez analog si to nahraje (bez akehokolvek strihu samozrejme) na vhs...
    ale zase niesom ani ten co chodi po svatbach a kade kde a nataca s kamerou za 50 az 200 abo kolko tisic korun....
    ja som take medzi.....taze asi by mne bolo zbytocne nakoniec taku vec kupovat.....raz sa snad vypracujem no.. tak ako vy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no ve vegasu s tim moc rt efektu neudelas, respektive zadny, psal sem ze to jde jen v ap pro (adobe premiere), pro kterou mimochodem existuje vic karet (edius, matrox) ale ja striham jak ve vegasu tak v premiere bez zadny akcelerace a jde to celkem v pohode, jen to chce silny cpu a dost pameti
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    nooo presne, aj mne to ide celkom ze sa da....nemam uz na tuto dobu silny komp ...athlon 2000xp , 256 + 128 mega ramky.nic moc a da sa.cize je to mne asi k nicomu takato striznicka.cize diki za rady.clee videoman a stayman....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dotaz: DVD rekordér bez HDD - jak to vlastně je?
    Od IMAN v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 18:02
  2. Co vlastně potřebuji....
    Od ravie14 v sekci DVB-T
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-03-2006, 16:08
  3. Vlastne pozadi do DVD Arch.
    Od embe v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-06-2005, 13:20
  4. Jak to teda vlastně je s formátem DTS-ES ?
    Od kirk v sekci Editace audia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 02:39
  5. Vlastné video nahrávky do DVD ???
    Od qwero v sekci Mastering
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 06-02-2005, 21:57