Zdravím, potřeboval bych z AVI souboru (DivX) odstranit cca prvních 100 rámců. Problém je, že nejbližší Key-Frame je až na pozici 250. Lze to nějak udělat, aniž by se muselo celé video znovu komprimovat? Díky za radu.
Zdravím, potřeboval bych z AVI souboru (DivX) odstranit cca prvních 100 rámců. Problém je, že nejbližší Key-Frame je až na pozici 250. Lze to nějak udělat, aniž by se muselo celé video znovu komprimovat? Díky za radu.
otevri to ve virtualdubu a oznac frejmy 101-249 a ty prekompresuj se stejnejma parametrama jako je to puvodni video, pak tomu videu odsekni prvnich 249 frame a projed to pres direct stream copy... pak otevri ten zacatek (frejmy 101-249) a dej append AVI segment a pridej tam tahkle to video bez prvnich 250 frejmu a je hotovo... misto celyho videa budes muset prekompresovat jen tech 150 frejmu coz je chvilka![]()
Aha, dík! Zkusím to. Mně nejde ani tak o ten čas, po který trvá rekomprese, jako spíš o zachování kvality původního videa. Klidně to nechám znova projet celé, ale jak to mám nastavit, aby se nezhoršila kvalita. Pokud to jsou přitroublé dotazy, tak se omlouvám - jsem (co se videa týče) lama.