Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Panasonic TX-L26X10Y znovunaladění digitálních kanálů UPC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Dědeček si chtěl na uvedeném modelu telky rozšířit obaraz (z 4:3 na 16:9), což realizoval slepým pomačkáním "čudlíků" ovladače. Zmizely všechny kanály a mě pozval k nápravě. Bohužel jsem bezradný.
    Telka bere signál ze STB od UPC KAON KCF-SA700PCO.
    Nedaří se mi nikterak zpřístupnit digitální kanály, pouze analogové. Vybavuji si, že už když jsme telku před cca 6 lety kupovali, pomohl nějaký fígl k naladění. Ale opravdu už si nevybavím jaký.
    Prosím pomóóóóć.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Nadpis vlakna a podstata dotazu ma znit zcela jinak:
    Znovunaladeni digitalnich kanalu od UPC na KAON KCF-SA700PCO
    a ma se tykat STB boxu a ne TV.

    Je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Tím si nejsem jistý. Tvrdil, že sahal pouze na ovladač od telky. Ať tak nabo tak, nemohu na telce digitální kanály najít. Je tedy možné, že potřebuji kanály naladěné na STB "zviditelnit" na telce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Mozno postaci na TV len prepnut vstup. To by vysvetlovalo, preco vidi len analog (naladeny samotnou TV).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Pak, jak píše vivid. STB od UPC je připojen HDMI nebo SCARTEM? Na TV pak přes tlačítko AV nebo podobné (se symbolem pro přepnutí vstupu - symbol se šipkou směřující do obrazovky/obdélníku), pro přepínání vstupů, přepneš TV na SCART nebo HDMI, kde je připojen STB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Děkuji za rady gentlemani, ale všechno mimo terč. Připojení přes HDMI. HDMI je na telce nastavené. Vstupní zařízení přehodit umím a vyzkoušel jsem (pro jistoru) přehodit všechna relevantní - HDMI, TV. Ale nic. Telka prostě DVB-C nedetekuje. Proč opravdu netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Telka DVB-C ani detekovat nemuze, kdyz pises, ze pouzivas DVB-C STB pres HDMI.
    Ladit DVB-C kanaly take musis na STB a ne na TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-02-2016, 06:09
  2. Plazma: Serazeni kanalu Panasonic tx-42u20e
    Od misla v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-10-2011, 10:56
  3. Leadtek DVR3100 H - lazení digitalních kanalů
    Od Squallek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 06:17
  4. Referát o digitálních kamerách
    Od mouty v sekci Videokamery
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 08:24