Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: VU+ SOLO2 infopanel

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    6

    Dobrý den, mám tento přijímač a dělá mi toto:

    Při přepínání programů se vždy objeví infopanel který se dá nastavit od 1 až xy sec.
    Ale po každém přepnutí se v vlevo nahoře vždy objeví"loading" a infopanel se asi načítá a "visí "zapnutý do doby než zmizí loading.Třeba i 10 sec. A to se projevuje i při opětovném zapnutí přijímače.Dělá to skoro u všech přepínatelných programů.Je to takové protivné.
    Skusil jsem RESTART SYSTÉMU I RESTART ENIGMY a pořád to samé.A i vypnutí zadním kolébkovým vypínačem a pořád stejné.
    Přišel jsem na to že když infopanel při přepínání programů vypnu tak se panel nezobrazí a vše jde bez nějaké hlášky.
    Ale člověk je zvyklý na infopanel tak to je taková menší vada na kráse.
    Dá se s tím něco dělat??
    Vyzkoušel jsem všechny cam moduly a stejné. Karta je výměna a cccam 2.3.0 tuším.
    Prodejce řekl-továrko nebo znova instalace a to se mi nechce.Víc nic spíš nezájem-prodal a hotovo.
    Když použiji ci modul technisat s kartou tak to dělá taktéž.
    A takto to funguje od dodání od prodejce a prvotním zapnutí.

    Jde s tím něco dělat?
    Nechce se mi dělat továrko a začínat od"0"
    A zálohu kterou mám od prodejce je ta samá co je v přijímači tak si myslím že to nepomůže.

    Dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Aky pouzivas image ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    6

    VTI 8.2.3
    A výše jsem psal že se to projevuje při každém zapnutí přijímače-není to tak pravda,když projedu všechny programy tak se to načte a pak to den funguje.
    A taky jsem nastavil EPG na tři dny /bylo nastaveno od prodejce 21 dní/ a trochu se to zlepšilo- teď ten "loading" je tam/visí/cca 5sec.
    Já si myslím že se to bude točit okolo načítání epg -přijímač nestíhá?
    Tak to dodal prodejce kde mi to nastavil a já donastavil jenom programy a dělá to od prvního zapnutí.
    Teoreticky můžu vypnout úplně epg ale pak to nebude načítat v panelu nic a to takto nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Dej si tam čistý image a přidávej jen to, co potřebuješ. Může to dělat libovolný plugin. Na načítání EPG bych moc nesázel, to není žádná zátěž.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    6

    To je právě to čeho se chci vyvarovat, dva měsíce jsem to programoval dle svých představ a pak znova.
    Předesílám že takto jsem to dostal už od prodejce, po zapnutí to už dělalo,skusím teda počkat na 9.0.0 a pak teda nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    6

    Tak jsem to celé flešnul-uvidím
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    6

    Tak po flešnutí to dělá úplně to samé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    6

    Asi jsem na to přišel.
    Nebyl nainstalován modul EPG refresch, po nainstalování a naprogramování vše naběhlo, vyjma asi 5ti programů.
    aktualizace je nastavena od 02:00 do 05:00
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. VU+ Solo2 a Duo2
    Od PV_ox v sekci DVB-S
    Reakcí: 910
    Poslední příspěvek: 14-03-2019, 13:05
  2. VU+ Solo2/Duo2 nebo Xtrend ET9500
    Od PV_ox v sekci DVB-S
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 06-02-2014, 01:57