Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Led televize do 40.000 Kč (55")

Egeris (1)|7.7.2015 15:14
Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu s výběrem televize, protože už se ve všech značkách, modelech, zkratkách a parametrech docela ztrácím.

Moje požadavky na TV jsou následující:
- 55" uhlopříčka (neprohnutý)
- fullHD rozlišení (4K nepotřebuji, ale pokud by se našla nějaká dobrá v cenovém limitu, tak bych o ní klidně uvažoval)
- co nejlepší kvalita obrazu, podpora 60fps videí
- rychlé ovládání
- podpora DLNA (+ co nejlepší podpora kodeků a titulků)
- WIDI by bylo výhodou, ale není podstatné
- 3D taktéž nepotřebuji, ale když už by tam bylo, zkusil bych to
- max. cena 40.000 Kč

Budu na tom pouštět hlavně filmy z NASu, případně BD, pak blbinky z netu jako je youtube atd.
O televize se nezajímám ani profesionálně, ani jako hobby, tak prosím berte moje případné hloupé požadavky s nadhledem :-)

Co jsem zatím koukal, líbily se mi tyhle:

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

U téhle Sony jsem ale četl, že ten Android v ní je docela zasekaný a zabugovaný (nedivím se, verze 5.1.1 na mém telefonu je zasekaný bastl)... Takže tuhle asi ne.

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Tahle se mi líbila, je sice na stropě cenového limitu, ale vypadá dobře. Otázkou je, jestli nebude lepší koupit fullHD s lepší výbavou/obrazem... Taktéž na netu nejsou žádné recenze (nenašel jsem), proto bych váhal.

Pak jsem koukal na spoustu televizí od LG, ale na ty hodně lidí nadává kvůli špatnému obrazu (taktéž kvůli pomalosti systému, ale webOS 2 by měl být už ok).

Hlavní je pro mě tedy obraz a rychlost systému + ta multimediální podpora.

Díky všem za tipy a rady!