Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Zachtávání videa po síti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    Potřeboval bych poradit, jestli dokážete, nevím zda to sem přímo patří.
    mám problém z komunikací kamerového systému, v mozille mi normálně funguje, ale v exploreru mi to pořád hlásí že potřebuji quicktime přehrávač, ale nainstalovaný je vše tak jak má, protože v mozille to jde i jiných prohlížečích, jen te IE nejde, a právě v to IE se dájí nastavovat parametry nahrávání viz foto
    jinak se dá nastavit vše přímo na DVR nahrávači, ale když už to mám propojený přez sítovku, tak bych to měl rád na pc

    všechno jsem nastavil v tom quicktime playeru, zkoušel jsem i IE 7, 8, 9, 10, 11 a pořád mi to hlásí tu hlášku viz foto.
    neměly byste nějaký postřeh?

    ještě to v tom exploreru chce: enter username for live555 streaming media

    http://uploads.im/VdOEj.jpg

    http://uploads.im/jzLOg.jpg
    Naposledy upraveno uživatelem standho: 05-06-2015 v 19:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Tak sem dej screenshoty celého okna browseru, ne pouze obsahu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    tak nějak nechápu co potřebuješ vědet, ty nevíš jak vypadá prohlížeč?
    spouští se to přez Ip adesu toho DVR recordéru

    http://uploads.im/OWS9L.jpg
    Naposledy upraveno uživatelem standho: 05-06-2015 v 20:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    No, chtěl jsem vidět, jestli tam nejdou nějaké chyby, blokování apod., ale to stejně vše vidět nejde, protože jsi nedal celé okno browseru, včetně stavového řádku. Takže jen obecně, zkontroluj si v nastavení doplňků, jestli tam máš plugin pro QT povolen, zda v nastavení bezpečnosti máš povoleno spouštění ActiveX atd., zda máš spuštěn 32bit IE (pokud máš x64 OS), zda nemáš povolený rozšířený chráněný režim, .....

    PS: Tu privátní neroutovatelnou adresu jsi mazat nemusel, ta stejně není zajímavá
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 05-06-2015 v 21:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    tak jsem to všechno zkouknul a vše sedí, akorát nechápu toto : zda máš spuštěn 32bit IE vždyt to spouštím v tom IE
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    Zkoušel jsem vše podle této stránky a vše funguje tak jak má, když přetáhnu video do IE10 ve formátu quicktime sample, tak to normálně hraje, tak nechápu kde je tedy chyba
    http://translate.google.cz/translate...a189&sandbox=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    207

    Skusil si aj iny stroj s IE 11? Prip. aspon iny ucet pod Windows. Niekedy sa stane, ze je dany ucet pouzivatela trocha "pobabrany" a veci nefunguju celkom tak, ako by mali. Skus si vytvorit novy ucet pod Windows a podla moznosti nechaj default nastavenia. Skus prip. aj zaradit tu stranku medzi stranky, kt. sa zobrazuju v rezime kompatibilneho zobrazenia - toto by som urobil ako prve. Ine web-stranky s quicktimeom idu v tom IE v pohode?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    Zkoušel jsem to i na jiném PC a taktéž to nejde, kompatibilní zobrazení jsem taky zkoušel a nic, ono to video se tam zobrazí, tak jak má, ale pořád to hlásí že to chce quicktime a pak mě to odhlásí a takto pořád dokola.
    přkládám obrázek že na té stránce skutečně video jde, ale proč to pořád hází tu hlášku? nedají se ty hlášky nějak vypnout??? Jedině u toho exploreru jde nastavování parametrů po síti ( červeně označeno ), u ostatních prohlížečů to nejde, ale zase to funguje normálně

    http://uploads.im/kMhjD.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Znovu se zeptám, pokud máš x64, zkusil jsi 32bit verzi IE?

    To hlášení je zřejmě obyč. Javascript hláška, tak si to zkus debugovat v konzoli, za jakých podmínek se vyvolá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Znovu se zeptám, pokud máš x64, zkusil jsi 32bit verzi IE?

    To hlášení je zřejmě obyč. Javascript hláška, tak si to zkus debugovat v konzoli, za jakých podmínek se vyvolá.
    No když mi popíšeš jak se to dělá ta kto zkusím, tak znalý zase nejsem, ale ono mě to nenechá nic dělat, pořád tam vyskakuje ta hláška a když ji odklikám na všechny 4 kamery, tak mě to odhlásí a já si ani neškrtnu a tak je to dokola
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Co z těch dvou věcí chceš popsat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Co z těch dvou věcí chceš popsat?
    No popsat jak mám vyvolat ten debugg

    tady je video co mi to dělá

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Před zadáním URL zmáčkni F12, zobrazí se Ti vývojářské nástroje, zapni si debug JS a zadej URL. Nebo se zpětně podívej do JS po vyvolání dialogu. Ale jestli netušíš, ani jak vyvolat debug, tak to asi nemá cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Před zadáním URL zmáčkni F12, zobrazí se Ti vývojářské nástroje, zapni si debug JS a zadej URL. Nebo se zpětně podívej do JS po vyvolání dialogu. Ale jestli netušíš, ani jak vyvolat debug, tak to asi nemá cenu.
    tak ted mi řekni co chceš poslat je tam toho na mě moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Já nechci poslat nic, Ty hledej co vyvolá ten dialog.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DVB-T v síti UPC
    Od |Mio| v sekci DVB-C
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-05-2012, 23:16
  2. Přehrávač k TV na síti
    Od leviathan v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 12:53
  3. TV tuner v síti
    Od Pohoda-jazz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 13:47
  4. Zachtávání ve WinFast
    Od xdavidx v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 09:59
  5. Zachtavani TV signalu A/D prevodnikem digi kamery - prebuzen
    Od Saxel v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-03-2005, 08:28