Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Jaký CPU AMD pro zachytávání videa z USB3 ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    15

    Neodpovídejte, končím. Nikdo mi nebude házet příspěvky do Skládky odpadu.
    Naposledy upraveno uživatelem rezigent: 08-05-2015 v 10:33 Důvod: Neodpovídejte, končím. Nikdo mi nebude házet příspěvky do Skládky odpadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od rezigent Zobrazit příspěvek
    Převodník HDMI na USB3 nemá žádnou kompresy
    To se ani nedivím . Čekal bych spíše kompresi.

    Ale z Tvého popisu moc není jasné, co přesně chceš. Jaký máš převodník? Musíš ho použít? Není levnější než jednodeskový PC použít jiný převodník? Proč to nechceš do H.264? AMD R3 má VCE (taková konkurence k Intel Quick Sync) a podporuje HW encoding do H.264: http://developer.amd.com/community/b...ng-engine-vce/
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 05-05-2015 v 17:04
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    15

    .
    Zdravím,

    Nejraději bych to chtěl dostat do MPEG2 - tak datový tok asi 25MB nebo víc..
    Kódování do H.264 nemám moc rád. To je už hodně ztrátová komprese.
    Převodník potřebuji, nevím co jinak použít, abych dostal HDMI signál
    z kamery na SSD a to venku v terénu.

    Vím, že existuje Atlona nebo HyperDeck. To jsem už zkoušel, ale nebyl jsem spokojen,
    HyperDeck2 ještě mám a je to pěknej krám. Jestli to někdo chce, tak mu to prodám.

    Díval jsem se na ty mini PC - Media Center, ale HDMI vstupy jsou jen jako přepínače.
    Není možné dostat HDMI na SSD (sata).

    Jinak používají H.264 nebo MPEG4.

    Tak asi.
    Naposledy upraveno uživatelem rezigent: 08-05-2015 v 10:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od rezigent Zobrazit příspěvek
    Kódování do H.264 nemám moc rád. To je už hodně ztrátová komprese.
    ???? Ztrátová je snad tak, jak si nastavíš parametry. Při stejném datovém toku bude H.264 "méně ztrátová" jak MPEG-2.

    Nepotřebuješ spíš něco takového? http://syntex.cz/p/hyperdeck-shuttle...orekordery-hdd
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 05-05-2015 v 23:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    15

    .
    Ne. HyperDeck nepotřebuji. Už jsem psal, že jsem to zkoušel. A od firmy Blackmagic
    už žádné výrobky a návrhy. Už od nich nic nechci a nekoupím. Stačilo mi BMPCC
    a HyperDeck2.

    Dále - jsem se spletl v názvu - místo Atlona je správné znění Atomos Ninja (1).

    H.264 a MPEG4 - Panasonic GH4 umí. To nemusím dělat.

    Když někde budu pořizovat video záznam, tak bych to chtěl v lepší kvalitě.
    Podělat to dodatečně můžu vždy, ale ze špatného materiálu lepší neudělám.
    Proto jsem uvedl kodéry - DNxHD a ProRes422. Ten MPEG2 bych chtěl
    vyzkoušet, abych poznal rozdíly.

    dík za další příspěvky
    .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mmc + 4tb hdd usb3.0
    Od necris1 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2014, 17:15
  2. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-01-2012, 10:45
  3. Zachytávání videa
    Od defox v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 16:48
  4. zachytavani videa
    Od Mark88 v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-12-2005, 09:49
  5. Zachytavani videa
    Od Falcon v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 18:25