Potřebuju nutně poradit DV CAM
Potřebuju profi DV CAM s těmito parametry:
možnost volby záznamu ve formátu DV, výměnné objektivy pro 2/3" čipy, snímací čipy 3x2/3" Power HADEX, DSP procesor, vysoká citlivost +36dB, černobílý hledáček 1,5" s vysokým rozlišením, nastavení lze uložit na paměťovou kartu, Fire wire, samostatný výstup BNC, konektor pro doplňkový reflektor, konstrukce na rameno
A to nejdůležitější : Kamera musí být vyrobena nebo alespoň složena v některém ze státu EU
Děkuji za rady jsem dlužníkem
možnost volby záznamu ve formátu DV, výměnné objektivy pro 2/3" čipy, snímací čipy 3x2/3" Power HADEX, DSP procesor, vysoká citlivost +36dB, černobílý hledáček 1,5" s vysokým rozlišením, nastavení lze uložit na paměťovou kartu, Fire wire, samostatný výstup BNC, konektor pro doplňkový reflektor, konstrukce na rameno
A to nejdůležitější : Kamera musí být vyrobena nebo alespoň složena v některém ze státu EU
Děkuji za rady jsem dlužníkem
To je docela síla. Hlavně ty ceny příslušenství. Zaplatíš dalších 50 tis. navíc aby jsi mohl začít vůbec něco dělat. Ta kamera je úplně holá. \/
Ale to je asi v profi sféře nermální.
Ale to je asi v profi sféře nermální.
Jo tak tuhle sem měl taky vybranou :-D ale dle vyjádření Sony je tato kamera vyráběna výhradně v japonsku :-( Takže smůla musí to být prostě alespoň složeno ve státě EU. Ale díky za radu
Tyhle kamery se všechny dělají v Japonsku. Pokud máš strach o dostupnost případných náhradních dílů, tak to bych se nebál. Sony má nejlepší distribuci náh. dílů na světě a navíc garantuje jejich dostupnost po dobu 50 ti let. Jen ty ceny budou trošku mimo.
Ne jde mi o to,že je to pro vybavení kuturáku a bude to hradit EU Phare a ty ¨mají podmínku,že produkty musí být ze státu EU :-(
Tak to nemá logiku, protože v tom mým odkazu to koupíš za 300t. s DPH a tady v Praze, takže co řešit jestli je to poskládaný v Tramtárii nebo EU :-? Navíc si nějak neumím představit jak budeš shánět kamery z EU, když všichni výrobci jsou z Japonska... :-I
[quote=Pitomec]Tak to nemá logiku, protože v tom mým odkazu to koupíš za 300t. s DPH a tady v Praze, takže co řešit jestli je to poskládaný v Tramtárii nebo EU :-? Navíc si nějak neumím představit jak budeš shánět kamery z EU, když všichni výrobci jsou z Japonska... :-I[/quote]
Mně to neříkej taky to vůbec nechápu,ale dle vyjádření Phare "nebudeme cpát peníze mimo unii" a prostě pokud tam není ani sebemenší zmínka o vyrobení nebo seřízení či co já vím není to možné takto uhradit :-(
Existuje nějaká evropská značka? Vím,že dělal Grundig,ale ten už není co něco jiného? Třeba Arri,ale ta nedělá Dv cam :-( tak já nevím
Mně to neříkej taky to vůbec nechápu,ale dle vyjádření Phare "nebudeme cpát peníze mimo unii" a prostě pokud tam není ani sebemenší zmínka o vyrobení nebo seřízení či co já vím není to možné takto uhradit :-(
Existuje nějaká evropská značka? Vím,že dělal Grundig,ale ten už není co něco jiného? Třeba Arri,ale ta nedělá Dv cam :-( tak já nevím
Evropská značka samozřejmě žádná neexistuje, ale spíš jde o to, že pokud to koupíš v Praze, tak ta snad v EU je :-) Jinak by to tak vypadalo, že dotace je záměrně postavená tak, aby ji nikdo nemohl dostat :-I
Dohodni se s dovozcem ať ti napíše potvrzení, že to je vyrobeno v eu. Při splnění této podmínky by se nedala koupit žádná tiskárna HP nebo server IBM.....a kupuje se.
Sony cz to posílalo přes sony europe a nechalo tam nalepit štítek.
Sony cz to posílalo přes sony europe a nechalo tam nalepit štítek.
Pitomec
Tam nejde o zemi nákupu, ale zemi původu a ta musí dle Phare, Transition Facility a dalších fondů ležet v EU.Je to formalita, která se běžně obchází.
Tam nejde o zemi nákupu, ale zemi původu a ta musí dle Phare, Transition Facility a dalších fondů ležet v EU.Je to formalita, která se běžně obchází.
Krajina povodu DV kamier z Europy??Prepac,zabudni na Phare dotaciu. :-I :-I To ma byt ako o com??Opytaj sa Phare a T.Facility ako mas kupit kameru z Europy,ked ziadna firma neexistuje..To co je za bordel,preboha.Inak vsetky kamery sa robia vylucne v japonsku.Este nikdy som nevidel japonsku kameru vyrobenu v europe.Zatial som nevidel.
Tak to máš hochu smůlu, asi ti na to nedaj ani ň. Ale obejít se to urcitě dá neb znám státní úřad kam nakoupili hafl japonskejch věcí a Phrare to zaplatilo?§! :-E
ja mám zese na to taký naázor že zase uradnici .. v tomto pripade z eu....su najpremudretejsi a prakticki ludia co produkuju nejake zdroje mozu ist sa pásť.mozno aj preto taketo kamery sa este v eu vobec nevyrabaju.... :-)
není mi nějak jasné, proč by ta kamera měla být z EU. Jednak všechny kamery tohoto typu jsou vyrobeny výhradně v Japonsku a za druhé, já kupoval u Globalu v lednu 2005 DSR-250 ( taky byla dovezena letecky z Japonska ) a naprosto žádný problém, co se týká Cla nebo vracení DPH.
Všechno zajišťuje firma, ty potřebuješ jen škváru :-)-
TAkže opravdu nechápu, proč by to mělo být z EU 8-)
Všechno zajišťuje firma, ty potřebuješ jen škváru :-)-
TAkže opravdu nechápu, proč by to mělo být z EU 8-)
[quote=Supra66]Potřebuju profi DV CAM s těmito parametry:
Děkuji za rady jsem dlužníkem[/quote]
Nechci vypadat chytře, ale v EU se tyto kamery nikdy nekompletovali a kompletovat nebudou.
Vzhledem k cenám těhle profi mašin, je to všechno jen a pouze made in Japan. Náhradní díly jsou v pohodě, ceny sestavovali v blázinci ( nebo v něm skončíš Ty, až ti předloží fakturu ), pokud Tě netrefí šlak, protože by to bylo Tvé vysvobození.
Děkuji za rady jsem dlužníkem[/quote]
Nechci vypadat chytře, ale v EU se tyto kamery nikdy nekompletovali a kompletovat nebudou.
Vzhledem k cenám těhle profi mašin, je to všechno jen a pouze made in Japan. Náhradní díly jsou v pohodě, ceny sestavovali v blázinci ( nebo v něm skončíš Ty, až ti předloží fakturu ), pokud Tě netrefí šlak, protože by to bylo Tvé vysvobození.
[quote=Supra66][quote=Pitomec]Tak to nemá logiku, protože v tom mým odkazu to koupíš za 300t. s DPH a tady v Praze, takže co řešit jestli je to poskládaný v Tramtárii nebo EU :-? Navíc si nějak neumím představit jak budeš shánět kamery z EU, když všichni výrobci jsou z Japonska... :-I[/quote]
Existuje nějaká evropská značka? Vím,že dělal Grundig,ale ten už není co něco jiného? Třeba Arri,ale ta nedělá Dv cam :-( tak já nevím[/quote]
[color=blue]Proč nejdeš do HDCAMU ? Ten stojí pár melounů, když už chceš, aby Ti to cálovala EU, tak bych je pumpnul o co nejvíc.
Jo ale bohužel, v EU nikdy žádná kamera světlo světa nespatřila....mrzuté, budeš to muset zacvaknout ze svého 8-)
Ale jedna rada by tu byla. Připrav si obálky a do nich správné papírky ve správném počtu, pro správné lidi na správných místech. V našem bordelstánu je možné všechno, takže je to jen otázka, kolik si ochotnej do toho investovat, ale počítej, že tohle Ti phare asi neproplatí. :-!!!
Existuje nějaká evropská značka? Vím,že dělal Grundig,ale ten už není co něco jiného? Třeba Arri,ale ta nedělá Dv cam :-( tak já nevím[/quote]
[color=blue]Proč nejdeš do HDCAMU ? Ten stojí pár melounů, když už chceš, aby Ti to cálovala EU, tak bych je pumpnul o co nejvíc.
Jo ale bohužel, v EU nikdy žádná kamera světlo světa nespatřila....mrzuté, budeš to muset zacvaknout ze svého 8-)
Ale jedna rada by tu byla. Připrav si obálky a do nich správné papírky ve správném počtu, pro správné lidi na správných místech. V našem bordelstánu je možné všechno, takže je to jen otázka, kolik si ochotnej do toho investovat, ale počítej, že tohle Ti phare asi neproplatí. :-!!!