Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: T-mobile->Skylink

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    59

    Zdravim a foru, mam jeden takovej problemek se Skylinkem. Z drivejska mame T-mobile Start kartu (jiz novou Irdeto) a stary Strong satelitni prijimac. Chtel bych od kvetna vzit u Skylinku balicek Kombi na 12 mesicu i s dotovanym HD prijimacem za 999,-. Tady ale nastava problem a jakysi rozpor. Nejdrive nam tohle nabidl primo Skylink. Tak jsem zavolal na prodejnu, kde prodavaji i dotovane sady (mimochodem je v jejich seznamu) jaky prijimac nejlepe vzit. Tam mi ale rekli, ze nejde sparovat T-mobile Irdeto karta s dotovanym pristrojem. Prodejce pry tuhle informaci overoval primo u Skylinku. Pritom Skylink nam uz 2 tydny (nekolik telefonatu) tvrdi, ze je to mozne a nemaji s tim problemy. Zajimalo by mne jestli s tim uz nekdo mel problem, pripadne co s tim? Infolinka ve mne jako obvykle nebudi moc duveru a nemuzu se s nima domluvit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Nevím, za jakých podmínek přecházejí karty T-Mobile na Skylink, dle těchto informací by to mělo být zcela transparentní. Takže pokud splňuješ podmínky (zřejmě ano, nesměl jsi ale zmigrovat na Kombi balíček):

    • Akce platí pouze pro stávající zákazníky, kteří doposud neměli na své dekódovací kartě předplacený žádný z HD balíčků (Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet).
    • Platí pouze pro karty Skylink Irdeto / ICE. Karty Skylink CryptoWorks a všechny karty CS Link je nutné co nejdříve vyměnit.
    A nevadí Ti tohle:
    • Závazek odběru některého z HD balíčků Skylink (Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet) po dobu 12 měsíců.
    • Po dobu trvání závazku nelze dekódovací kartu Skylink použít v jiném přijímači a zvolený přijímač nelze použít s jinou dekódovací kartou.
    • Po dobu trvání závazku lze přecházet mezi HD balíčky Skylinku.
    • Přijímač včetně vybraného základního balíčku je třeba zakoupit společně na naší prodejně. Nelze objednat na internetu.
    tak to toho můžeš asi jít. Stejně, když si přečteš poslední bod, tak je prostě nejjednodušší s Tvojí kartou napochodovat do prodejny a vyřešit to na místě, než nad tím nějak hluboce spekulovat. Buď to půjde nebo ne.

    Podmínky jsou odsud:
    http://www.tvdigitalne.cz/skylink-re...ijimac-skylink
    http://atoselektro.cz/cz/novinky/26-...za-999-kc.html
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 17-04-2015 v 15:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    59

    Zdar Kamile, podminky jsou mi jasne. Nemam chut dat 3000,- za nedotovany pristroj a 12 mesicu mi nevadi. Nevim kam jinam bych prechazel (konkurence je u nas co jsem prosel prakticky nulova-Freesat ani O2 TV se mi nevyplati, kabel u nas neni) nebo proc to rusil. Zadny balicek jsme doted nemeli, praveze nam to sami nabidli. Ja nez nekam napochoduji, tak si vzdy predem vsechno pozjistuji. Prodejce rikal, ze to dle skylinku kam volal nepujde sparovat. Ja kdyz jsem na Skylink volal, tak pry nezaznamenali zadne problemy. V pondeli tam uz zajdu protoze evidentne nekdo keca...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Pokud to chceš vědět předem, tak jediné, co mě napadá, je zkusit obvolat více prodejců. Každopádně pak prosím pro ostatní napiš zkušenosti, jsi asi první, kdo takto křížem chce dotovaný přijímač. Možná něco bude vědět Dagy2.

    PS: Musíš doufat, že Ti prodejce neodpraví tu Tvoji kartu (musí se s ní také něco dělat, když pak nejde použít v jiném přijímači) a pak Ti nepůjde ani ve Tvém současném přijímači, ani v novém.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 17-04-2015 v 17:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    59

    Jasne pisnu, hledal jsem jen v Brne jake maji prijimace a pak narazil na tohle. Kazdopadne tohoto, rekl bych znameho prodejce, mam po ceste z prace takze uvidim v pondeli. Druhy vetsi prodejce v Brne to nevedel jiste, ze se mam stavit a vyzkouset to. Jinak vzhledem k tomu, ze od 1.5. budou odpojovat zakazniky co nebudou ochotni zaplatit Skylinku servisni poplatek na dalsi rok, bude tech lidi urcite vic. Pritom ta karta by mela byt kompatibilni a i ty dotovane pristroje se nabizeli jeste za casu T-mobile. Takze technicky to urcite nebude hlavni problem a jestli si mysli, ze budu kupovat a registrovat novou Skylink kartu jen abych si od nich mohl vzit balicek, tak to tvrde narazi. Melo by byt spis v jejich zajmu, abych jim kazdy mesic platil prachy...Taak zatim.
    Naposledy upraveno uživatelem kultus: 17-04-2015 v 17:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    No, ono spíš moc lidí ty dotované křápy nevyhledává .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    59

    Tak je hotovo, prijimac mam doma. Sparovat to slo bez problemu. Ted mam akorat problem s nekteryma programama, ktere mi hlasi jako "neznama sluzba" nebo v jednom pripade "kodovano" nebo kostickovani a zasekavani obrazu u par dalsich programu. pritom jsou vsechny soucasti meho balicku. Nejsou ani na stejnem TP, neprisel jsem na to proc zrovna tyhle blbnou, protoze ostatni jedou naprosto normalne. Budu je muset zitra zrejme naladit rucne. Pristroj se sam updateoval, uz jsem ho vypnul i ze zastrcky na par minut, vytahoval jsem kartu, reaktivoval kartu...ted zkousim po reaktivaci nechat CT1 delsi dobu tak snad se to chytne protoze uz mne fakt nic nenapada. Jestli nekoho neco napadne sem s tim, na netu uz jsem nic vic nenasel. jinak je to GoSat 7056HDi, z tech dotovanych krapu pry ten lepsi. Predem dik.

    edit: tak jsem vcera pred spanim znovu reinicializoval kartu, nechal bezet CT1 asi hodinu a pul a najednou to najelo. Tedka rano opet nejdou a programy co kostickovali (sport 1, National Geographic...) navic nemaji signal vubec, to uz mi hlava nebere...
    Naposledy upraveno uživatelem kultus: 22-04-2015 v 17:12
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    218

    Seřiď si pořádně (nejlépe s pomocí MP) parabolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    59

    Dik za radu, ale sam bych se do toho urcite nepoustel. Nerozumim tomu, tak to nechci cele rozes*at. Muzes vysvetlit jakto, ze ty nektere programy blbnou kdyz 90% ostatnich jede normalne. Jak to, ze po reaktivaci karty vecer jeli vsechny? Znamena to, ze jsou tyhle programy na okraji kvality signalu a proto pri malem zakolisani vypadnou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Každý transpondér má jinou úroveň signálu, některé jsou slabší, některé silnější. Záleží na aktuálních podmínkách (počasí apod.). Tvé příznaky na tohle ukazují, tak si u někoho objednej doladění, pokud si na to netroufáš (je to hodně citlivé, třeba i na postup dotahování šroubů).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    59

    Zrejme to tak opravdu bude. Satelit jsem "zdedil" po pristehovani do baraku a jak jsem se vcera dovedel, parabolu nastavoval brat od pritelkyne bez MP. Doted to evidentne na tech par zakladnich CS+SK programu (transponderu) stacilo. Takze ho asi "zamestnam" jestli slibi, ze to nedomrvi jeste vic. Jinak mu poslu fakturu za profi nastaveni Ne kecam...tech par programu co blbnou neni momentalne pioritnich. Sport 2 HD jede paradne a to je nejdulezitejsi eroticke jedou az v noci jak jsem se dozvedel jinak pisou neni signal nebo je kodovano, tak mne to zmatlo-cekal jsem monoskop nebo neco takoveho heh. A tech dokumentarnich tam mam jak nasr*no, takze jsem taky v klidu. No a ty co jsou na 19,2° s jednim LNB zda se nenaladim holt clovek se porad neco noveho uci. To jsou ale jen ero a hudebni a na to prdim. Asi ted kroutite hlavou, ale ja satelit nikdy nemel-odkojen na kabelovce, tak o tom bohuzel nevim skoro nic. Teda ted uz neco malo ano. Ale mam snahu vsechno co jde a je zajimave dostudovat.
    Naposledy upraveno uživatelem kultus: 22-04-2015 v 17:16
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 31-10-2014, 15:49
  2. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-03-2013, 21:12
  3. Multiplex T-Mobile CZ Network - DVB-H
    Od wojta v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 10:30
  4. Yakumo DVB-T mobile USB a DVBViewer
    Od jaudak v sekci DVB-T
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 16:00