Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Integrovaná grafika nezaznaména vstup hdmi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    6

    Ahoj mám notebook (Acer Aspire e15) který má integrovanou grafiku intel hd graphics Chtěl jsem zapojit notebook do tv a přes HDMI a šlo mi to pak jsem omylem něco vypnul ve službách a od té doby to nejde integrovana grafika nezaznamená ani vstup do pc prosím porat te
    Naposledy upraveno uživatelem Cihi: 12-04-2015 v 21:31 Důvod: Gramatika
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    První rada: naučit se česky.
    Druhá rada: zkusit přes Win+P zkontrolovat nastavení výstupu: https://www.google.cz/search?q=win%2...crl=1&tbm=isch
    Třetí rada: zkontrolovat nastavení v ovládacím panelu Intel grafiky: http://www.groovypost.com/wp-content...l-graphics.png
    Čtvrtá rada: přeinstalovat ovladač a nedrbat se s tím: https://downloadcenter.intel.com/sea...cs+3000%2F2000 nebo automatikou pomocí http://www.intel.com/p/en_US/support/detect , po reinstalaci prověřit 2)
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 12-04-2015 v 02:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Gramatika tazatele je natolik šílená, že si myslím, že to je cizinec snažící se jen psát česky.
    Jinak bych se ještě pokusil do HDMI vstupu TV připojit na zkoušku (tím samým kabelem) jiný zdroj signálu (videa).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    6

    Promiň te za gramatiku zkoušel jsem přeinstalovat ovladač ale píše mi to:"Tento počítač nesplňuje minimální požadavky pro instalace softwaru".
    Zkoušel jsem ten Intel® Driver Update Utility ale nevím jak sním pracovat.
    Jinak sem zkoušel naistalovat Intel® HD Graphics Driver for Windows* 7/8/8.1 64-bit
    Ale psalo mi to furt to samí.
    A ten intel hd graphics ovladací panel ani nejde spustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Obávám se, že když sám nevíš, co jsi vypnul, že ti nikdo neporadí. Raději to odnes někomu zkušenému, ať se ti na to podívá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od Cihi Zobrazit příspěvek
    Intel® Driver Update Utility ale nevím jak sním pracovat.
    Stáhneš, spustíš, necháš detekovat drivery a pak nainstalovat ty, co Ti nabídne. Pokud nenabídne nic, tak nejdřív přes ovládací panely odinstalovat současný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    6

    Tak jsem zkoušel naistalovat driver přes Intel® Driver Update Utility ale zádný driver mi to nenajde a s intel stránky mi to po instalaci napíše: "Tento počítač nesplňuje minimální požadavky pro instalace softwaru"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    nemas tam nahodou inu GPU? - ak ano, potom sa snazis marne
    vid: Acer Aspire e15 alebo (2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    6

    Nemám mám sice ten podobný ale jiný typ
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    To je pekna odpoved, no nic viac sme sa nedozvedeli.
    Napis presnu konfiguraciu PC, alebo daj linku na konkretny typ s toutu vybavou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Stiskni Start, napiš msinfo32 a dej Enter (případně stiskni Start, vyber Spustit a zadej to samé). Spustí se aplikace, v ní v menu zvol Soubor/Exportovat a ulož výsledek do txt souboru, který (ideálně zkomprimuj, ale to po Tobě raději nechci ) někde nahrej (uloz.to apod.) a napiš sem odkaz.

    Ještě jsi nenapsal, co se stane po stisknutí Win+P. Nezdá se mi, že by pouze zastavení nějaké služby způsobilo nefunkčnost HDMI.

    Bastlir: kdyby to nebyl Čech, tak se zeptá na jiném fóru ve svém rodném jazyce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    6

    Po stisknutí win+p Se mi ukáže to na tom obrázku. https://www.google.cz/search?q=win%2...crl=1&tbm=isch
    A odkaz je :http://uloz.to/x5YpfZhn/export-txt
    Heslo:1234
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    A který obrázek si mám jako vybrat? Zkusím jen naslepo, jestli tam máš po stisknutí možnost Duplikovat nebo Rozšířit, tak ji zvol.

    Driver, zkus tenhle https://downloadcenter.intel.com/download/24826/ a pokud nepůjde, tak https://downloadcenter.intel.com/download/24329
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 14-04-2015 v 19:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    6

    Tak ani jeden nejde ten první prý není ověřen na muj pc a druhej byl asi smazán
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung UE40H5xxx - automaticke prepnuti na HDMI vstup
    Od meister.vladimir v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2015, 07:41
  2. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 17-11-2012, 20:55
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 16:26
  4. HDMI vstup do notebooku
    Od Jagged1919 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2011, 17:05
  5. domace kino hdmi+usb+opticky vstup
    Od je2ry v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-07-2007, 12:56